Facebook Pixel
Samsung accu SDI / Veldia 36V Revisie

Samsung accu SDI / Veldia 36V Revisie

Samsung accu SDI / Veldia 36V Revisie

Fiets merk: Samsung SDI
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie !

Vanaf € 335,00 € 276,86
SKU
Samsung accu SDI / Veldia 36V Revisie

Specificaties Samsung SDI / Veldia fiets accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Samsung SDI fiets accu, is de keus van een e-bike accu revisie de juiste. De e-bike accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Wat u kunt verwachten van een Samsung SDI batterij revisie

De Samsung SDI accu heeft een nominaal voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 14,5Ah 522Wh of16,7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Samsung SDI batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Samsung SDI fietsaccu revisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Samsung SDI accu revisie

Is de Samsung SDI batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Samsung SDI accu

De Samsung SDI batterij is over het algemeen een kwalitatief goede batterij. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege fietsaccu van om en nabij de 15% tot 30%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Samsung accu SDI / Veldia 36V Revisie