Facebook Pixel
Reention Rapier IR-III 36V

Reention Rapier IR-III 36V

Reention Rapier IR-III 36V

Fiets merk: Reention
Capaciteit fietsaccu: 7,8Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Reention Rapier IR-III 36V

Specificaties Reention Rapier IR-III 36V e-bike accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Reention e-bike accu, is de gedachte aan een e-bike accu revisie een hele goede. De fiets accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een slechte batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de acculader.


Wat u kunt verwachten van een Reention batterij revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Reention fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Reention fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een Reention accurevisie

Is de Reention accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Garantie Reention Rapier IR-III fiets accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Reention fietsaccu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fiets accu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fiets accu oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reention Rapier IR-III 36V