Facebook Pixel
Qwic Urban fietsaccu 36V Revisie

Qwic Urban fietsaccu 36V Revisie

Qwic Urban fietsaccu 36V Revisie

Fiets merk: Qwic
Capaciteit fietsaccu: 14Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Qwic Urban fietsaccu 36V Revisie

Kenmerken Qwic Urban (BA00090/BA00091) e-bike accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Qwic fietsaccu, is de keus van een e-bike accu revisie een hele goede. De Qwic fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Daar een slechte e-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze check worden lader en BMS grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de batterijlader.


Actieradius van een Qwic fiets accu revisie

Kiest u voor een Qwic fiets accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Qwic batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Qwic batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het revisieproces van een Qwic accurevisie

Is de Qwic fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Qwic Urban fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom geven wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Qwic fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Qwic Urban fietsaccu 36V Revisie