Facebook Pixel
QWIC SMART-E 36v accu Revisie

QWIC SMART-E 36v accu Revisie

QWIC SMART-E 36v accu Revisie

Fiets merk: Qwic
Capaciteit fietsaccu: 8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
QWIC SMART-E 36v accu Revisie

Qwic Smart E fiets accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Qwic Smart E fiets accu, is de gedachte aan een batterij revisie een hele goede. De Qwic 36V fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Doordat een haperende fietsaccu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze controle worden batterijlader en BMS grondig bekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de acculader.


Te verwachten actieradius van een Qwic Smart E2 36V batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Qwic Smart E fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Qwic accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een Qwic 36V accurevisie

Is de Qwic batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Veelvoorkomende problemen van de Qwic Smart E4 batterij

Naarmate de fietsaccu verouderd dan kan het zijn dat de Qwic fiets accu kuren krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht er mee op houdt of uitvalt bij een percentage van om en nabij de 15% tot 30%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QWIC SMART-E 36v accu Revisie