Facebook Pixel
Qwic Easy 216/360/432 Revisie

Qwic Easy 216/360/432 Revisie

Qwic Easy 216/360/432 Revisie

Fiets merk: Qwic
Capaciteit fietsaccu: 6Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00 € 276,86
SKU
Qwic Easy 216/360/432 Revisie

Specificaties Qwic Easy 216/360/432 fietsaccu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Qwic Easy batterij, is de gedachte aan een batterij revisie een hele goede. De e-bike accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een slechte e-bike accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze check worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.


Actieradius van een Qwic Easy fiets accu revisie

Kiest u voor een Qwic Easy fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Qwic Easy fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Qwic Easy fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Qwic Easy accurevisie

Is de Qwic Easy batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Klachten van de Qwic Easy fiets accu

De Qwic Easy fietsaccu wordt over het algemeen goed ontvangen. Een van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een fietstocht er mee op houdt of stopt bij een lege accu van rond de 15% tot 30%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Qwic Easy 216/360/432 Revisie