Facebook Pixel
Protanium BP-L2410EB 24V

Protanium BP-L2410EB 24V

Protanium BP-L2410EB 24V

Fiets merk: Protanium
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 26,6V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Protanium BP-L2410EB 24V

Specificaties Protanium BP-L2410EB fietsaccu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Protanium fietsaccu, is de gedachte aan een fietsaccu revisie de juiste. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Doordat een haperende fiets accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden lader en elektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de lader.


Wat u kunt verwachten van een Protanium fiets accu revisie

Kiest u voor een Protanium fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Protanium batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Protanium batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe werkt het? Een Protanium accurevisie

Is de Protanium accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Protanium BP accu

Naarmate de accu verouderd dan kan het zijn dat de Protanium fietsaccu klachten krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht er mee op houdt of stopt bij een percentage van om en nabij de 15% tot 30%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Protanium BP-L2410EB 24V