Facebook Pixel
Prophete accu Trio 36V Revisie

Prophete accu Trio 36V Revisie

Prophete accu Trio 36V Revisie

Fiets merk: Prophete
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie !

Vanaf € 335,00
SKU
Prophete accu Trio 36V Revisie

Prophete Trio batterij revisie

In het geval dat de Prophete Trio accu niet meer functioneert is een Prophete batterij revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Wat u kunt verwachten van een Prophete fietsaccu revisie

De Prophete fietsaccu heeft een voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van14,5Ah 522Wh of 16,7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Prophete batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Prophete fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een Prophete accu revisie

Is de Prophete fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Kiezen voor een Prophete Trio accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom geven wij graag 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Prophete fietsaccu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fiets accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prophete accu Trio 36V Revisie