Facebook Pixel
Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie

Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie

Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie

Fiets merk: Phylion
Capaciteit fietsaccu: 13Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 300,00
SKU
Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie

Specificaties Phylion XH-370 JCEB360 e-bike accu revisie

Zodra je Phylion XH-370 JCEB360 batterij niet meer werkt is een Phylion fiets accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius Phylion accu revisie

Kiest u voor een Phylion fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Phylion fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Phylion batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Phylion accu revisie

Is de Phylion accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Phylion XH-370 JCEB360 fietsaccu

De Phylion fiets accu is over het algemeen een goede batterij. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht er mee op houdt of stopt bij een lege batterij van rond de 15% tot 30%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie