Facebook Pixel
Phylion RAP Tour 7 II Revisie

Phylion RAP Tour 7 II Revisie

Phylion RAP Tour 7 II Revisie

Fiets merk: Phylion
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie !

Vanaf € 335,00
SKU
Phylion RAP Tour 7 II Revisie

Specificaties Phylion RAP Tour e-bike accu revisie

Als je Phylion RAP Tour (XH370-10J)  batterij niet meer werkt is een Phylion fietsaccu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed Phylion batterij revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Phylion fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Phylion accu revisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Phylion accu revisie

Is de Phylion accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Phylion RAP Tour batterij

Naarmate de fiets accu slijt dan kan het zijn dat de Phylion fiets accu problemen krijgt. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of stopt bij een lege accu van om en nabij de 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phylion RAP Tour 7 II Revisie