Facebook Pixel
Phylion joycube JCEB480

Phylion joycube JCEB480

Phylion joycube JCEB480

Fiets merk: Phylion
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah
Spanning/Volt: 48V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 425,00
SKU
Phylion joycube JCEB480

Kenmerken Phylion joycube JCEB-480 e-bike accu revisie

In het geval dat de Phylion joycube accu niet meer naar behoren functioneert is een Phylion joycube accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De fiets accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius Phylion joycube fietsaccu revisie

Kiest u voor een Phylion joycube accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Phylion joycube fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Phylion joycube accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een Phylion joycube accurevisie

Is de Phylion joycube batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Phylion joycube JCEB-480 batterij revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voor aan, daarom geven wij 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Phylion joycube batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phylion joycube JCEB480