Facebook Pixel

Over ons

Over Ons

Wie zijn wij?

KWS Seuren staat voor (Koen, Wout, Stan) Seuren. Drie broers met een passie voor techniek en ondernemen.

Ooit was het de hobby van de drie broers, het ombouwen van “normale” fietsen naar fietsen met elektrische ondersteuning. De eerste fiets was een normale fiets met een zelf ingebouwde liermotor. Een dubbele bezorgtas met daarin 2 loodzware lood accu's en alleen een aan/uit knop. Binnen een aantal seconden op de 60 km/h

Later het bouwen van een accupakket voor een elektrische auto. Een elektrische Peugeot 106 uit 1996 de Peugeot Electrique. Oorspronkelijk een actieradius van maximaal 100 km. Wat de afgelopen jaren nog maar 10 km was. Het oude accupakket vervangen met 18650 cellen om hiermee de levensduur en actieradius te verlengen. Met tegenwoordig een actieradius van meer dan 250km op een lading.

Dit werd snel opgepakt door familie, vrienden en kennissen. In 2017 begonnen met het actief repareren en reviseren van allerhande accu's. Dit nog in de tijd dat alle 3 de broers nog een opleiding volgden. Met de werkplaats achter het woonhuis op zolder.

Ons bedrijf

Vervolgens hebben wij de stap gemaakt dit ook voor fietsspeciaalzaken en particulieren te gaan doen. In Nederland, België maar ook Duitsland.

Met deze kennis reviseren en repareren wij fietsaccu’s van bijna alle merken. Wij zijn gespecialiseerd in de revisie en reparatie van uw fietsaccu. Veel fietsaccu’s van de fietsmerken zoals: Giant, Bosch, BionX, Flyer, Batavus, Sparta, Trek en ook elektrische scooter accu’s zoals de Tomos E-lite, Novox en andere merken kunnen wij herstellen.

Daarnaast maken we accu’s op maat voor speciale fietsen, auto’s, boten, huishoudaccu’s, gazonmaaiers en accuboormachines.

Meer over ons en het bedrijf willen weten?

Bekijk hier nieuwtjes en persberichten.

In 2019 de eerste werknemer aangenomen voor de reparatie en revisie vanwege steeds meer aanvragen en ondertussen al een vaste klantenkring. In dit jaar tevens erkend leerbedrijf geworden om ook stageplekken te kunnen bieden.

Vervolgens is de stap begin 2020 gemaakt te verhuizen naar een loods van ruim 1100 vierkante meter in Beugen (Gemeente Boxmeer). Hier wordt momenteel dagelijks van maandag tot zaterdag samen gewerkt met ongeveer 25 medewerkers. Van het uitvoeren van reparaties aan accu's tot complete revisies en diagnose stellen van voornamelijk fiets accu's.

Neem contact op

Bel, SMS, mail of stuur ons een Whatsapp, zo kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn!

Contactgegevens

KWS Seuren

Transportcentrum 8

5835 CT Beugen

+31485782565

info@kwsseuren.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00.

“De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden ophttp://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.”

Neem contact met ons op