Facebook Pixel
NiMoto accu 24V Revisie

NiMoto accu 24V Revisie

NiMoto accu 24V Revisie

Fiets merk: NiMoto
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
NiMoto accu 24V Revisie

Kenmerken NiMoto Handy fietsaccu revisie

In het geval dat de NiMoto e-bike accu niet meer naar behoren werkt is een NiMoto batterij revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te opwaarderen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius NiMoto fiets accu revisie

Kiest u voor een NiMoto accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de NiMoto fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de NiMoto accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een NiMoto accurevisie

Is de NiMoto fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een NiMoto Handy fiets accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, daarom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw NiMoto fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde accu voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NiMoto accu 24V Revisie