Facebook Pixel
Nakijken en Contact opnemen

Nakijken en Contact opnemen

Nakijken en Contact opnemen

Let op!

Vergeet niet de lader van de accu mee te sturen.

Indien u de lader niet meestuurt, kunnen wij de accu niet volledig testen.

€ 0,00
SKU
Nakijken en Contact opnemen

Accu en lader opsturen, wij nemen contact met u op

Bent u niet zeker wat precies het probleem of de mogelijkheden zijn. Stuur de accu naar ons op. Wij zullen de accu en lader nakijken en nemen contact op zodra wij de accu onderzocht hebben.

Voor het onderzoeken van uw accu hebben wij de accu en de lader nodig.

Problemen met de accu?

Wij helpen u graag met het repareren of reviseren van de accu. Als uw accu niet meer werkt en u deze door ons laat nakijken, zullen wij de accu en lader zorgvuldig testen en nemen contact met u op over de kosten van de reparatie of revisie.

Advies

Op deze manier kunnen wij u voorzien van het beste advies.


Toevoegen probleemomschrijving

Voeg in de doos een probleemomschrijving toe zodat onze monteurs uw accu op de juiste punten kunnen controleren. Op deze manier kunnen wij gerichter het probleem bekijken.

Onderzoekskosten

Soms komt het voor dat wij de accu helaas niet kunnen repareren of reviseren, omdat wij bijvoorbeeld hier de onderdelen niet voor hebben, of omdat het niet binnen onze expertise valt. In dit geval hanteren wij no cure no pay, en zijn hier geen kosten aan verbonden. U kunt de accu bij ons komen ophalen, of wij kunnen deze kosteloos versturen.

Als wij de accu en lader hebben getest en wij kunnen deze accu repareren of reviseren, maar u kiest er uiteindelijk niet voor om de accu te laten reviseren of repareren, dan hanteren wij onderzoekskosten van € 25,-.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nakijken en Contact opnemen