Facebook Pixel

Nakijken en Contact opnemen

Staat de accu niet in het overzicht? Of wilt u de accu eerst door ons laten onderzoeken? Kies deze optie om de accu door ons te laten onderzoeken.

Wij zullen de accu en lader geheel testen en nemen contact met u op over de mogelijkheden en kosten.


Let op!

Vergeet niet de lader van de accu mee te sturen.

Indien u de lader niet meestuurt, kunnen wij de accu niet volledig testen.


€ 0,00
SKU
Nakijken en Contact opnemen

Problemen met de accu?

Bent u niet zeker wat precies het probleem of de mogelijkheden zijn. Stuur de accu naar ons op. Wij zullen de accu en lader nakijken en nemen contact op zodra wij de accu onderzocht hebben.

Voor het onderzoeken van uw accu hebben wij de accu en de lader nodig.

Vermeld in de doos een kleine probleemomschrijving. Op deze manier kunnen wij gerichter het probleem bekijken.

Onderzoekskosten.

Wij helpen u graag met het repareren of reviseren van de accu. Als uw accu niet meer werkt en u deze door ons laat nakijken, zullen wij de accu en lader zorgvuldig testen en nemen contact met u op over de kosten van de reparatie of revisie.

Soms komt het voor dat wij de accu helaas niet kunnen repareren of reviseren, omdat wij bijvoorbeeld hier de onderdelen niet voor hebben, of omdat het niet binnen onze expertise valt. In dit geval hanteren wij no cure no pay, en zijn hier geen kosten aan verbonden. U kunt de accu bij ons komen ophalen, of wij kunnen deze kosteloos versturen.

Als wij de accu en lader hebben getest en wij kunnen deze accu repareren of reviseren, maar u kiest er uiteindelijk niet voor om de accu te laten reviseren of repareren, dan hanteren wij onderzoekskosten van € 25,-.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nakijken en Contact opnemen