Facebook Pixel
Giant Twist 26V accu Revisie

Giant Twist 26V accu Revisie

Giant Twist 26V accu Revisie

Fiets merk: Giant
Capaciteit fietsaccu: 8Ah
Spanning/Volt: 26V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Giant Twist 26V accu Revisie

Kenmerken Giant Twist fiets accu revisie

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Giant Twist fiets accu, is de gedachte aan een fiets accu revisie de juiste. De batterij revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Te verwachten actieradius van een Giant Twist accu revisie

Kiest u voor een Giant Twist fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Giant Twist fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Giant Twist fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Giant Twist accurevisie

Is de Giant Twist fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Giant Twist fietsaccu

De Giant Twist fiets accu wordt over het algemeen prima ontvangen. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege fiets accu van om en nabij de 15% tot 30%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giant Twist 26V accu Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!