Facebook Pixel
Giant Twist 24V Refurbished

Giant Twist 24V Refurbished

Giant Twist 24V Refurbished

Fiets merk: Giant
Capaciteit fietsaccu: 8Ah of 10Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een refurbished product!

Vanaf € 330,00
SKU
Giant Twist 24V Refurbished

Redenen voor de aankoop van een Giant twist Refurbished

Een refurbished accu is een mooi alternatief van een revisie of een nieuw product. Kies voor een Giant twist (Giant Twist, Twist 2.0, Twist 2.1) Refurbished accu. Op deze manier heeft u verschillende pluspunten. U behoudt uw eigen accu, financieel is een refurbished accu een stuk goedkoper en u bent verzekerd van een goed werkende accu. Een refurbished Giant twist e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Giant twist accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een top product krijgt.


De actieradius van de Refurbished Giant twist accu:

De Giant twist fietsaccu heeft een spanning van 24V en, al naar gelang je keuze, een capaciteit van 14,5Ah 365Wh of 20,1Ah 506Wh. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de bestaande actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Giant twist fietsaccu nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je batterij te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fiets accu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished batterij natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een zwakke Giant twist batterij.


Service en Garantie, Tweede Giant twist

Vooruitlopend op uw hulpvraag voorziet KWS een tweedehandse behuizing van recente 18650 cellen. Op het moment dat u voor Refurbished e bike accu kiest, kiest en ontvangt u dan ook een gereviseerde fiets accu: Een gebruikte behuizing gevuld met batterijen van super kwaliteit waarop KWS, net zoals bij een Revisie, 2 jaar garantie geeft. KWS Seuren bouwt super kwaliteit accu's waar u op kunt bouwen. KWS beschikt over een uitgebreid magazijn met gebruikte fietsaccu-behuizingen van de meest voorkomende fietsaccu-merken. Staat uw accu niet op de webpagina, neem dan contact op. Er bestaat een mogelijkheid dat wij u toch kunnen helpen.


Specificaties Refurbished Giant twist

De refurbished fietsaccu Giant twist is een heel erg duurzaam product. De batterij behuizing is gebruikt, maar in een nog hele goede staat, het binnenwerk is echter vervangen door nieuwe cellen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe accu. Bij het samenstellen van de refurbished Giant twist worden uitsluitend a-kwaliteit materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld fiets accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun afstand met de refurbished als tweede batterij, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de defecte Giant twist.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giant Twist 24V Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!