Facebook Pixel
Flyer speed 48V

Flyer speed 48V

Flyer speed 48V

Fiets merk: Flyer
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 48V


Betreft een revisie!

Vanaf € 425,00
SKU
Flyer speed 48V

Flyer speed e-bike accu revisie

Zodra je Flyer batterij niet meer naar behoren werkt is een Flyer fiets accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Flyer fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Flyer fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Flyer batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een Flyer accurevisie

Is de Flyer fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een Flyer speed accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Flyer accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde batterij voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer speed 48V