Facebook Pixel
Flyer SIB 36V

Flyer SIB 36V

Flyer SIB 36V

Fiets merk: Flyer
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

Vanaf € 335,00
SKU
Flyer SIB 36V

Toepasbaarheid Flyer SIB Refurbished

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor Revisie? Dan is de aankoop van een refurbished accu met een snelle levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het comfortabel is om een tweede accu te hebben. U kunt kiezen voor een Flyer SIB refurbished fietsaccu. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de financiële motieven, maar ook het stukje duurzaamheid, kan een reden zijn om een refurbished accu te verkiezen. Een refurbished Flyer SIB e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Flyer SIB accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een top product krijgt.


De fiets afstand van de Refurbished Flyer SIB:

Kiest u voor een refurbished Flyer SIB fietsaccu. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de reserve accu de huidige actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste Flyer SIB fietsaccu nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je batterij te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- accu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished batterij ook gewoon in te zetten als vervanging van een oude Flyer SIB fiets accu.


Service en Garantie, Tweede Flyer SIB

Doordat KWS Seuren steevast over de beste en modernste accucellen kan beschikken, dankzij het dealerschap van Samsung en Panasonic, en alleen geroutineerde en gekwalificeerde monteurs in dienst heeft, wordt er standaard een garantie gegeven voor de duur van 24 maanden. Het partnerschap van deze gerenommeerde accu fabrikanten heeft ook tot gevolg dat de gebruikte accucellen rechtstreeks door de fabrikant aan KWS Seuren geleverd worden. Als gevolg van deze praktijk zijn de geplaatste accucellen “vers” en kan je als klant genieten van de grootst mogelijke kwaliteit. Er is namelijk geen leeftijdsverlies als gevolg van opslag bij tussenhandel en groothandels. In de loop der jaren zijn duizenden verschillende accu's door de mensen van KWS Seuren weer nieuw leven ingeblazen, hierdoor is er veel praktische kennis voorhanden, en staan onze medewerkers je graag bij in het beantwoorden van vragen, en het oplossen van fiets accu problemen.


Voorraad en duurzaamheid Refurbished Flyer SIB

De refurbished fiets accu Flyer SIB is een heel erg duurzaam product. De batterij behuizing is gebruikt, maar in een nog hele goede staat, het binnenwerk is echter nieuw opgebouwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe accu. Bij het samenstellen van de refurbished Flyer SIB worden uitsluitend top kwaliteit materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld batterijcellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished als vervangende fiets accu, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de versleten Flyer SIB.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer SIB 36V
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!