Facebook Pixel
Flyer NKY190B02 24V

Flyer NKY190B02 24V

Flyer NKY190B02 24V

Fiets merk: Flyer
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 24V


Betreft een revisie!

Vanaf € 295,00
SKU
Flyer NKY190B02 24V

Flyer NKY190B02 fiets accu revisie

Als je Flyer e-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een Flyer e-bike accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Flyer accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Flyer fietsaccu revisie

Kiest u voor een Flyer batterij revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Flyer accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Flyer accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe werkt het? Een Flyer accurevisie

Is de Flyer accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Flyer accu

Naarmate de batterij ouder wordt dan kan het zijn dat de Flyer fiets accu klachten krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht er mee op houdt of uitvalt bij een percentage van om en nabij de 30% tot 40%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer NKY190B02 24V