Facebook Pixel
Flyer Deluxe accu 36V Revisie

Flyer Deluxe accu 36V Revisie

Flyer Deluxe accu 36V Revisie

Fiets merk: Flyer
Capaciteit fietsaccu: 13,2Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Flyer Deluxe accu 36V Revisie

Flyer Deluxe accu Revisie

Flyer Deluxe accu revisie, Zwitsers fabricaat, Typenummer: NKY428B2-NKY434B2, werkspanning 36 Volt. Meest gebruikelijke uitvoeringen o.a. 13,2 Ah en 15,4 Ah. Plug & Play. De Flyer Deluxe fietsaccu wordt onder meer gebruikt in Flyer, KTM, en Puch E-Bikes.


Kenmerken Flyer Deluxe Accu revisie:

Als uw Flyer Deluxe accu niet langer naar behoren werkt, is de overweging om een Flyer accu revisie te bestellen een hele goede. Een accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Aangenomen dat je accu minder presteert doordat hij oud en versleten is, kan het vernieuwen van de oude accucellen de voordeligste en bovendien de beste oplossing zijn. Doordat er nieuwe Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het mogelijk om tegelijkertijd een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Omdat een haperende accu niet altijd zijn oorsprong vindt in versleten accucellen, worden alle accu’s, voordat de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons grondig gecontroleerd. Tijdens deze controle worden lader en regelelektronica grondig onderzocht op mankementen. Soms kunnen hierdoor revisiekosten bespaard worden, en is een kleine reparatie vaak afdoende.


Invloed van de revisie op de actieradius:

Als gevolg van de accurevisie zal, bij gelijk gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Flyer accu weer op het niveau komen van de accu in nieuwtoestand. Aangezien een revisie, de vaak welkome, mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden zal de actieradius van de accu evenredig toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Flyer Deluxe accurevisie:

Nadat de Flyer Deluxe accu bij onze werkplaats is afgeleverd, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement te vinden. De diagnose is er op gericht dat niet alleen de symptomen worden aangepakt, maar ook willen wij de mogelijke oorzaak te verhelpen. Tegenvallende accuprestaties kunnen immers worden veroorzaakt door defecten in de acculader, de fiets, of de elektronica. Normale slijtage is soms oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we de gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl tegelijkertijd alle belangrijke gegevens van de accu met speciale meet- en testapparatuur worden bewaakt en gecontroleerd. Pas nadat alle resultaten van de tests de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigt wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor de accurevisie:

Wij verlenen twee jaar garantie op de revisie werkzaamheden. En ook na deze twee jaar adviseren we u terug te komen als er problemen zijn. Wij helpen onze klanten graag verder. De accurevisie is er op gericht om een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken in de aandrijflijn van de fiets onthullen, en daarmee gevolgschade aan de gereviseerde accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer Deluxe accu 36V Revisie