Facebook Pixel
Flyer accu 26V Revisie

Flyer accu 26V Revisie

Flyer accu 26V Revisie

Fiets merk: Flyer
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 26V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
Flyer accu 26V Revisie

Flyer accu Revisie 26V

Flyer accu 26V, Zwitsers fabricaat, toegepast in de flyer E-Bikes van de C-serie, L-serie, S-serie, T-serie en X-serie. Deze accu werd toegepast vanaf 2005 in combinatie met de Panasonic Deluxe middenmotor in een Plug & Play uitvoering.


Kenmerken Flyer Deluxe Accu revisie:

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Flyer 26V fietsaccu, is de gedachte aan een fietsaccu revisie een hele goede. De Accu revisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven, waardoor veel kosten worden bespaard.


Invloed van de revisie op de actieradius:

Als gevolg van de accurevisie zal, bij gelijk gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Flyer accu weer op het niveau komen van de accu in nieuwtoestand. Als gevolg van de toepassing van de nieuwste Li-Ion accucellen is het mogelijk om de accucapaciteit te laten vergroten waardoor tegelijkertijd de actieradius zal toenemen. Aangezien een vergrote accucapaciteit een evenredig grotere actieradius tot gevolg heeft, kan je stellen dat je met een dubbele accucapaciteit een verdubbeling van de actieradius krijgt.


Werkwijze tijdens de Flyer Deluxe accurevisie:

Nadat de Flyer 26V accu bij onze werkplaats is gearriveerd, wordt hij uitvoerig getest met de bedoeling, de bron van het prestatieverlies te vinden. Onze diagnose is er op gericht, dat niet alleen de symptomen worden aangepakt, maar ook de oorzaak van het probleem te verhelpen. Tegenvallende accuprestaties kunnen als gevolg van defecten in de acculader, de fiets, of de elektronica optreden. Normale slijtage is soms oorzaak en gevolg in één. Voordat we de gereviseerde accu terug sturen nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen. Dit terwijl tegelijkertijd alle belangrijke parameters van de accu met speciale meet- en testapparatuur worden bewaakt en gecontroleerd. Zijn alle controles met goed gevolg doorstaan en de kwaliteit van de reparaties is bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor de accurevisie:

Twee jaar garantie wordt verleend op de revisie werkzaamheden. En ook na deze twee jaar adviseren we u terug te komen als er problemen zijn. Wij helpen onze klanten graag verder. De accurevisie is er op gericht om een voordelige en duurzame oplossing te bieden bij versleten en/of defecte fietsaccu’s. Onze dienstverlening begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de accuader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken in de aandrijflijn van de fiets onthullen, en zo gevolgschade aan de gereviseerde accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer accu 26V Revisie