Facebook Pixel
Flyer accu 26V Refurbished

Flyer accu 26V Refurbished

Flyer accu 26V Refurbished

Fiets merk: Flyer
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 26V

 

Betreft een refurbished!

Vanaf € 375,00
SKU
Flyer accu 26V Refurbished

Uitstekende keuze, een refurbished Flyer

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor Revisie? Dan is de aankoop van een refurbished accu met een relatieve korte levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het comfortabel is om een tweede accu te hebben. Kies voor een Flyer Refurbished accu. Op deze manier heeft u verschillende voordelen. U behoudt uw eigen accu, financieel is een refurbished accu een stuk goedkoper en u bent verzekerd van een goed werkende accu. Een refurbished Flyer e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Flyer accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een vertrouwd product krijgt.


De actieradius van de Refurbished Flyer:

Kiest u voor een refurbished Flyer accu. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de bestaande actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Flyer fiets accu nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je fietsaccu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- accu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished batterij ook gewoon in te zetten als vervanging van een oude Flyer fietsaccu.


Controle Flyer refurbished e-bike accu

Gedurende het productieproces van de Flyer refurbished is degelijkheid van de refurbished accu de leidraad. Tijdens het productieproces wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcheck. Tijdens deze eindcontrole wordt in de fiets getest of alles naar wens functioneert. Nadat deze controle met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een complete laad en ontlaad sessie ingezet waarbij de kwaliteit van de Flyer accu doorlopend nauwkeurig worden bijgehouden.

Een vervangende fietsaccu is een tweedehands behuizing met daarin een nieuw cellenpakket. De accuis geheel door ons opnieuw opgebouwd, voorzien van een gebruikte behuizing maar met een compleet nieuw cellen pakket. Vervolgens uitgebreid getest en nagekeken. Klaar voor weer meerdere jaren fietsplezier.


Specificaties Refurbished Flyer

Deze extra fietsaccu Flyer is een uiterst duurzaam product. De fiets accu behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter compleet vernieuwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe e-bike accu. Bij het samenstellen van de refurbished Flyer worden uitsluitend de beste producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld e-bike accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun te fietsen kilometers met de refurbished als tweede e-bike accu, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de versleten Flyer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyer accu 26V Refurbished