Facebook Pixel

Vogue

Vogue accu revisie

Je Vogue elektrische bakfiets wordt een stuk krachtiger door een Vogue accu revisie. Bij een accu revisie worden de oplaadbare cellen in het accupack vervangen. De nieuwe cellen zijn kleiner, ze wegen minder en ze gaan minder snel kapot dan de oude cellen. Na een Vogue accu revisie heb je dus een betere accu in je bakfiets dan daarvoor. Voor het beste resultaat laat je een accu revisie uitvoeren bij KWS Seuren Fietsaccu’s. Hun jarenlange ervaring bij het vervangen van cellen in oplaadbare accu’s geeft je de zekerheid dat een accu revisie veilig en deskundig wordt uitgevoerd.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vogue

Yoku-Vogue 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Yoku

Yoku epro 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Peper

Peper JEVE 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Yoku

Yoku YK3610 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vogue elektrische fietsen en bakfietsen

Vogue is een leverancier van scherp geprijsde elektrische fietsen en elektrische bakfietsen. Deze producten zijn uitgerust met de elektrische componenten van andere merken. De motoren zijn van Bafang en de accu’s zijn van Phylion. Dat zijn universele accu’s, die in veel merken elektrische fietsen te vinden zijn. Een kenmerk van de accu van een elektrische bakfiets is dat hij erg krachtig moet zijn. Dat is bij Vogue wel in orde met een capaciteit van 13 Ah, goed voor 40 kilometer fietsen. Als je een Vogue accu revisie kiest met upgrade naar 16 Ah kun je nog verder rijden.


Het doel van een Vogue accu revisie

Een Vogue accu revisie wordt uitgevoerd als de capaciteit van je accu is gedaald tot een onhandig laag niveau. Zelfs na het volledig opladen van de accu kun je maar een paar kilometers rijden. Daardoor wordt je elektrische fiets praktisch onbruikbaar. Bij een accu revisie krijg je nieuwe oplaadbare cellen in je accupack. Daarmee is het doel van een Vogue accu revisie bereikt, namelijk om de fiets zijn oorspronkelijke actieradius terug te geven. Doordat de kwaliteit van de nieuwe cellen beter is dan de oude is de fiets na een Vogue accu revisie veel flexibeler te gebruiken.


De levensduur van de accu verlengen

De accu van sommige elektrische fietsen is tamelijk kort. Je moet er niet vreemd van opkijken als de prestaties van de accu al na twee jaar achteruit gaan. Dat is voor een deel te wijten aan de manier waarop de accu wordt gebruikt. Wie niet goed oppast dat het accupack droog blijft krijgt last van corrosie in het accupack. Datzelfde gebeurt als je de accu oplaadt bij temperaturen onder nul. Ook de wijze van opladen heeft invloed op de levensduur. Na een Vogue accu revisie heb je de kans om wat beter met de accu om te gaan.


Diepteontlading voorkomen

Je mag ervan uit gaan dat je accu na een Vogue accu revisie in topconditie verkeert. Om dat zo te houden moet je, zoals zojuist beschreven, de accu goed beschermen tegen vocht. Een andere maatregel die helpt om de levensduur van je accu te verlengen na een Vogue accu revisie is diepteontlading te voorkomen. Dat is heel eenvoudig. Laad de accu elke maand een keer op tot minimaal 50 procent. Dat moet je ook doen als de elektrische fiets niet wordt gebruikt. Zo voorkom je dat de oplaadbare cellen gevaarlijk ver ontladen.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.