Facebook Pixel

QWIC

QWIC accu revisie

Zelfs bij de elektrische fietsen van het Nederlandse topmerk QWIC is het na enkele jaren fietsen noodzakelijk om een QWIC accu revisie te laten uitvoeren. Na jaren trouwe dienst raakt de accu uitgeput. Dat gebeurt bij elke elektrische fiets, ongeacht de kwaliteit van de fietsen. Dus of je nu een ombouwset van Power Bike hebt gebruikt om je gewone fiets elektrisch te maken of dat je de meest geavanceerde Gazelle E-bike hebt; op een gegeven moment is de accu versleten en moet je in actie komen. Je kunt dan kiezen voor een nieuwe QWIC accu of voor een QWIC accu revisie.

Producten 1-8 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

QWIC

Qwic-Kemp starley 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

QWIC

Qwic urban 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

QWIC

Qwic Trend 2 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

QWIC

Qwic smart-e 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

QWIC

Qwic smart 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

QWIC

Qwic BA00055 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

QWIC

Qwic easy 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

QWIC

Qwic BA00060 36V

Meer
Vanaf 475,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillen tussen een nieuwe accu en een accu revisie

Het grootste verschil tussen een nieuwe accu en een accu revisie is de prijs. Een nieuwe QWIC accu kost tussen de 500 en de 900 euro. Voor een QWIC accu revisie ben je tussen de 300 en 500 euro kwijt. Een QWIC accu revisie is dus minstens de helft goedkoper dan een nieuwe accu. Als je de accu revisie laat uitvoeren bij KWS Seuren Fietsaccu’s krijg je verse nieuwe oplaadbare cellen en kun je ervan op aan dat de kwaliteit van de gereviseerde accu even goed is dan een nieuwe accu.


De voordelen van een QWIC accu revisie

Als je een nieuwe QWIC accu koopt verwacht je een accu te krijgen die in topconditie verkeert. In de praktijk is dat niet altijd het geval. Soms liggen nieuwe fietsaccu’s al een aantal jaren in een magazijn. Je krijgt dan een accu die enkele jaren oud is en nooit is opgeladen. Dat is erg slecht voor de elektrische cellen. Die zijn dus niet meer in topconditie. Bij een QWIC accu revisie krijg je de modernste oplaadbare cellen in je accupack. Die werken uitstekend samen met de andere elektrische componenten van je accupack.


Zorgvuldigheid bij een QWIC accu revisie

Niet iedere enthousiaste klusser kan zomaar een accu revisie uitvoeren. Op zich lijkt het niet zo moeilijk om de oplaadbare cellen uit een accupack te verwisselen, maar er zijn wel wat haken en ogen. Het is bijvoorbeeld lastig om het accupack zo te openen, dat het na het vervangen van de cellen weer onbeschadigd kan worden gesloten. De keuze van de cellen is ook niet gemakkelijk, want lang niet alle oplaadbare cellen kunnen samenwerken met de oude elektrische componenten van je fiets. Om dat te bepalen heb je professionele apparatuur nodig. Laat een QWIC accu revisie daarom altijd over aan specialisten.


QWIC accu revisie bestellen

Voor een QWIC accu revisie moet je het accupack en de oplader opsturen naar KWS Seuren. Je bent de accu dan ongeveer tien dagen kwijt, want zolang duurt het om te testen of de QWIC accu revisie is geslaagd. Het bestellen van een accu revisie doe je via de website. Eerst selecteer je het merk QWIC. Daarna kies je het type accu dat in jouw fiets zit en de gewenste capaciteit. Na het afronden van de bestelling krijg je een e-mail met de instructies voor het opsturen van de accu.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.