Facebook Pixel

KETTLER

Kettler accu revisie

Met een Kettler accu revisie kun je voorkomen dat je E-bike langzamerhand uitgeput raakt. De merk je doordat het lijkt alsof je met een volle accu steeds minder ver kunt fietsen. De accu is daar de oorzaak van. Als een accu een groot aantal keren is opgeladen en weer ontladen zijn de oplaadbare cellen versleten. Je kunt er steeds minder energie in opslaan en dat merk je doordat de actieradius vermindert. Met een Kettler accu revisie is de accu weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Een Kettler accu revisie kan door de specialisten van KWS Seuren Fietsaccu’s worden uitgevoerd.

Producten 1-8 van 9

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bosch

Bosch powerpack compatible frame 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

Bosch

Bosch Powerpack 300 Frame 36V

Meer
Vanaf 375,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer deluxe 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer 26V

Meer
Vanaf 275,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch active performance 36V

Meer
Vanaf 749,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer next generation 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack classic line 300-400 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 9

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Kettler accu revisie?

Bij een Kettler accu revisie worden de oplaadbare cellen in je accu vervangen door nieuwe. Dat klinkt simpel, maar het is best een ingewikkelde klus. Want alle componenten in een E-bike zijn op elkaar afgestemd. Er zijn speciaal opgeleide monteurs nodig om te bepalen welke nieuwe oplaadbare cellen in jouw accu kunnen. Als de verkeerde cellen worden geplaatst zal de accu niet meer opladen of slechts een zeer beperkte capaciteit hebben. Bij KWS Seuren verlaat een accu de werkplaats pas als uit tests is gebleken dat hij goed werkt in combinatie met het originele batterij management systeem en met de oplader.


Controle van het accupack

Bij een Kettler accu revisie worden alleen de oplaadbare cellen vervangen door nieuwe. De behuizing, de elektrische printplaten met het batterij management systeem en de originele oplader hoeven niet te worden vervangen. Onderdeel van een Kettler accu revisie is wel een intensieve controle van die componenten. Het is immers best mogelijk dat het verminderen van de actieradius van je E-bike een andere oorzaak heeft dan versleten cellen. Als blijkt dat de oplader of het batterij management systeem niet meer goed functioneren worden die onderdelen gerepareerd of vervangen als onderdeel van een Kettler accu revisie.


Centrale werkplaats

KWS Seuren Fietsaccu’s is gevestigd in een klein plaatsje onder de rook van Nijmegen. De werkplaats is uitgerust met gespecialiseerde apparatuur, waarmee de elektrische systemen van E-bikes kunnen worden gecontroleerd en gerepareerd. In de werkplaats kunnen alle merken E-bikes onderhanden worden genomen, van de wat minder bekende merken als Binbike tot de zeer populaire fietsen van Stella. Voor een Kettler accu revisie is het noodzakelijk om de accu en al het elektrische toebehoren op te sturen. Via de website van KWS Seuren is dat te regelen.


Een Kettler accu revisie laten uitvoeren

Voordat je je accu opstuurt moet je een Kettler accu revisie bestellen. Dat doe je via de website. Daarna ontvang je per e-mail instructies welke onderdelen moeten worden meegestuurd en hoe je de accu moet verzenden. Meestal moet behalve het accupack ook de oplader worden meegestuurd. Als er een slot op het accupack zit moet ook de sleutel daarvan worden bijgevoegd. Na ongeveer tien werkdagen krijg je de gereviseerde accu weer thuisgestuurd. Je moet hem voor gebruik eerst volledig opladen, in de fiets plaatsen en de software van je E-bike resetten. Hoe dat moet staat in de handleiding van je fiets.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.