Facebook Pixel

D-Cycle

D-Cycle accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw D-Cycle accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

D-Cycle accu revisie

Een D-Cycle accu revisie geeft jouw E-bike een geweldige impuls, want daarna kun je er weer even ver mee fietsen als toen jij nieuw was. Als je ooit een E-bike van D-Cycle hebt gekocht is de kans groot dat de capaciteit van de accu achteruit gaat. Wat doe je dan? D-Cycle elektrische fietsen bestaan al een flink aantal jaren. Niet voor alle modellen is nog een nieuwe accu te koop. Een D-Cycle accu revisie is dan een ideale oplossing. Dan krijg je nieuwe oplaadbare cellen in het accupack. De overige elektrische componenten van de E-bike worden gecontroleerd.


Is een oude accu klaar voor de schroothoop?

Na een jaar of tien fietsen is de accu van de meeste elektrische fietsen behoorlijk uitgeput. Dat is bij alle merken elektrische fietsen het geval, of je nu een budgetfiets van D-Cycle of een hele dure fiets van Trek of Cannondale hebt aangeschaft. Maak niet de vergissing om je oude accu weg te gooien voordat je een andere hebt. Niet voor elke oude elektrische fiets is een nieuwe accu verkrijgbaar. Voor D-Cycle kun je bijna altijd een D-Cycle accu revisie laten uitvoeren. Onderdelen van het oude accupack worden dan hergebruikt.


Geweldige prestaties na een D-Cycle accu revisie

De nieuwe oplaadbare cellen die bij een D-Cycle accu revisie worden gebruikt zijn de modernste die verkrijgbaar zijn. Het zijn li-ion-cellen van goede merken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een gereviseerde accu wordt voorzien van goedkope Chinese batterijen. Met de nieuwe oplaadbare cellen kun je verder fietsen dan met de oude cellen. Deze nieuwe cellen zijn ook handiger in gebruik. Na een D-Cycle accu revisie is het niet meer nodig om de accu telkens helemaal op te laden. Het is voldoende als je de accu af en toe een uurtje aan de oplader hangt.


Een D-Cycle accu revisie bestellen

Voor een D-Cycle accu revisie moet je je accu opsturen. Een D-Cycle accu revisie bestellen doe je via de website van KWS Seuren Fietsaccu’s. Eerst ga je op zoek naar het merk van je accu en daarna zoek je op of je het model dat in jouw elektrische fiets zit kunt vinden. Vervolgens selecteer je de gewenste capaciteit van je accu. Daarin heb je een vrije keuze, want alle capaciteiten die bij een model accupack staan kunnen daarin worden geplaatst. Rond vervolgens je bestelling af. Je krijgt dan een e-mail met aanwijzingen en een label om je accu gratis via PostNL te versturen.


Garantie op een accu revisie

Een accu revisie is een ingewikkelde klus. Daarom ben je je accupack ongeveer tien werkdagen kwijt na het opsturen. Als je de accu terug krijgt is hij volledig gecontroleerd. Op een D-Cycle accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven. Als de accu bij normaal gebruik binnen die tijd kapot gaat wordt hij kosteloos gerepareerd. Maar ook bij defecten aan het elektrische systeem buiten de garantieperiode kun je bij KWS Seuren terecht. De specialisten die daar werken hebben al vaak reparaties verricht aan het elektrische systeem van elektrische fietsen, die ten dode waren opgeschreven.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.