Facebook Pixel

BelAir

BelAir accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw BelAir accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BelAir accu revisie

Bij een elektrische fiets met een BelAir accu kan de kwaliteit van de accu met een BelAir accu revisie weer hersteld worden naar het niveau van toen de accu nog nieuw was. Bij een accu revisie worden de oude oplaadbare cellen vervangen door nieuwe. De nieuwe cellen zijn moderner dan de oude, waardoor je het opladen van de accu van je elektrische fiets minder strikt hoeft te plannen. Tegelijk met het vervangen van de oplaadbare cellen wordt ook de werking van de elektronica en de oplader gecontroleerd. Daardoor is je accupack na een BelAir accu revisie weer in topconditie.


De eigenschappen van Li-ion cellen

Een oplaadbare cel kan elektriciteit opslaan en weer afgeven. Vroeger werd dat gedaan met NiCad cellen. Om die in conditie te houden moesten ze volledig worden opgeladen en ontladen. Dat is lastig bij een elektrische fiets. Nieuwe Li-ion cellen blijven altijd in een goede conditie, ook als ze maar half worden opgeladen en als ze niet volledig worden ontladen. Het is dus geen enkel bezwaar als je je elektrische fiets na een BelAir accu revisie regelmatig een half uurtje aan de oplader hangt. Sterker nog, dat wordt zelfs aanbevolen.


Kies je een nieuw accupack of een BelAir accu revisie?

Het teruglopen van de actieradius van je elektrische fiets kan meerdere oorzaken hebben. De kwaliteit van de accu neemt af, er zit een storing in de elektronica van je fiets of het accupack, of de oplader is defect. Als je denkt dat de accu de boosdoener is heb je drie mogelijkheden. Je kunt een nieuwe elektrische fiets kopen, je kunt een nieuwe BelAir accu kopen, of je kiest voor een BelAir accu revisie. Die laatste optie is het goedkoopst en heeft als voordeel dat de elektronica en de oplader worden gecontroleerd. Als daar een fout in zit wordt die hersteld. Dan is een BelAir accu revisie niet nodig.


Hoe bestel je een BelAir accu revisie

Op de site van KWS Seuren ga je naar de categorie Fietsaccu Revisie. Tussen de bekende merken als Sparta, Batavus en Bosch vind je ook BelAir. Als je het logo aanklikt zie je meteen voor welke accu een BelAir accu revisie mogelijk is. Kies de accu die in jouw fiets zit en maak daarna een keuze uit de beschikbare vermogens. Daarna kun je je bestelling afronden. Voor een BelAir accu revisie moet de accu met alle accessoires worden opgestuurd. Je krijgt daarvoor per e-mail een verzendinstructie en een label toegezonden. Dat plak je op de doos en daarna verstuur je die gratis via PostNL.


Garantie op een BelAir accu revisie

Op alle accu revisies wordt twee jaar garantie gegeven. Hoewel een accu revisie met de grootste zorg door deskundige monteurs wordt uitgevoerd, kan het een enkele keer voorkomen dat je elektrische fiets daarna toch niet goed werkt. Ook in dat geval kun je op KWS Seuren rekenen. Er zal alles aan worden gedaan om het probleem op te lossen. Als het nodig is wordt zelfs de elektronica in je elektrische fiets helemaal nagekeken. Bij KWS Seuren staat kwaliteit hoog in het vaandel.  

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.