Facebook Pixel

TranzX

TranzX accu revisie

Door een TranzX accu revisie worden de bezitters van allerlei merken E-bikes blij. Want TranzX is een bedrijf dat, net als Shimano, systemen verkoopt om elektrische fietsen van trapondersteuning te voorzien. Dat zijn motoren, accu’s met opladers en displays. Je vindt de producten van TranzX in fietsen van Union, Raleigh, Cumberland, etc. Het fenomeen dat de kwaliteit van de oplaadbare accu van dat soort fietsen na verloop van tijd achteruit gaat treedt ook hier op. Met een TranzX accu revisie zijn al die verouderingseffecten te herstellen. Een TranzX accu revisie kan veilig en goedkoop worden uitgevoerd door KWS Seuren Fietsaccu’s.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
 1. TranzX BL03 36V Refurbished
  Rating:
  0%
  Vanaf € 410,00
 2. Tranz-X BL-02 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 3. TranzX BL18
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 4. Tranz-X JD-PST BL01 24V Refurbished
  Rating:
  0%
  Vanaf € 320,00
 5. Tranz-X Eagle 24V BL-05 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 6. TranzX BL03 36V Revisie
  Vanaf € 375,00
 7. Tranz-X JD-PST BL03 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
 8. Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie
  Vanaf € 275,00
 9. Tranz-X JD-PST BL-03 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 10. TranzX 36V BL-07 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 11. TranzX 36v BL-06 accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. TranzX 36V BL-15 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina

Tranz X JD-PST Fietsaccu’s

KWS Seuren Fietsaccu’s is een specialist in het repareren van accu's. De meest uitgevoerde reparatie is een accu revisie. Het bedrijf is bekend met de accu’s van ruim 120 merken E-bikes. Verscheidene van die merken maken gebruik van de onderdelen van TranzX. In de praktijk blijkt dat het uitstekend mogelijk is om een TranzX accu revisie uit te voeren. De accu’s worden dan voorzien van nieuwe oplaadbare cellen. Daarna wordt gecontroleerd of de nieuwe cellen goed samenwerken met het bestaande batterij management systeem en de oplader.


De prijs van een TranzX accu revisie

Doordat bij een accu revisie een groot deel van de onderdelen van een accu worden hergebruikt, is een TranzX accu revisie veel goedkoper dan een nieuwe TranzX accu. Voor een nieuwe accu moet je rekening houden met prijzen van 500 tot 800 euro. Een TranzX accu revisie kost tussen de 275 en 425 euro. Hoe duur een accu revisie precies is hangt af van het model accu en van de gekozen capaciteit. Een nieuwe accu wordt wel sneller geleverd dan een accu revisie, want dat kost ca.10 dagen.


Extra capaciteit bij een TranzX accu revisie

Zoals al aangegeven, is het mogelijk om je accu te laten reviseren en tegelijk de capaciteit van de accu te laten vergroten. Daardoor kun je een grotere afstand met je E-bike rijden, tot wel twee keer zo ver als toen je de E-bike kocht. Voor uitbreiding van de capaciteit betaal je nauwelijks extra. Houd er rekening mee dat het opladen van een accu met een grotere capaciteit langer duurt. Als je de capaciteit van je accu verdubbelt zal het opladen dus ook minimaal twee keer zo lang duren. Op een TranzX accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.


Het onderhoud na een TranzX accu revisie

Door goed onderhoud kun je de levensduur van je fietsaccu aanzienlijk verlengen, tot wel een aantal jaren. Neem daarom de volgende tips ter harte. Laad je accu nooit op in een omgeving waar het vriest. Daardoor ontstaat condensatievocht in de accubehuizing, en dat is funest voor de accu. Zorg er ook voor dat een accu nooit nat kan worden door regen. Een schadelijke diepteontlading wordt voorkomen door de accu elke maand op te laden tot minimaal vijftig procent, ook als de E-bike niet wordt gebruikt. Wen je aan om de accu na een TranzX accu revisie altijd binnenshuis op te laden.