Facebook Pixel

Sundvall

Sundvall accu revisie

Bij de zeer aantrekkelijk geprijsde E-bikes van Sundvall is het op den duur nodig om een Sundvall accu revisie uit te voeren. Deze fietsen hebben een actieradius van 60 tot 100 kilometer, maar na een aantal jaren gebruik kan dat flink teruglopen. Dan is het niet meer zo leuk om een fietstocht te maken. Met een Sundvall accu revisie breng je je accu weer volledig in topconditie. Als je dat door KWS Seuren laat doen krijg je twee jaar garantie op een Sundvall accu revisie.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
 1. Shimano Accu Steps E-series Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 2. Stella Sundvall accu 36V Type 1 Revisie
  Vanaf € 335,00
 3. Kemp Starley accu LIFEPO4 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 4. Stella Accu 36V Type 2 Revisie (inclusief nieuwe lader)
  Vanaf € 335,00
 5. Sundvall N batterij 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 6. Shimano Steps BT-E6010 Accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 7. Nieuwe Stella Accu 36V inclusief nieuwe lader
  Rating:
  0%
  € 455,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

KWS Seuren Fietsaccu’s

KWS Seuren Fietsaccu’s is gevestigd in een klein plaatsje ten Zuiden van Nijmegen. Het bedrijf heeft daar een werkplaats ingericht met al het gereedschap dat nodig is om elektrische fietsen te repareren. De specialiteit is het oppeppen van fietsaccu’s. Door in de accu's nieuwe elektrische cellen te plaatsen, kunnen de accu’s weer jarenlang worden gebruikt. Als je een Sundvall accu revisie wilt laten uitvoeren moet je de accu en de oplader naar KWS Seuren opsturen. Een Sundvall accu revisie kost ongeveer tien dagen tijd, vanwege het uitgebreide testtraject dat bij een accu revisie hoort. Sundvall gebruikt dezelfde accu’s als Stella, Keola en Van Raam.


Een Sundvall accu revisie bestellen

De Sundvall accu revisie kun je bestellen op de site van KWS Seuren. Eerst zoek je het merk Sundvall op. Daarna is het type accu in jouw E-bike gemakkelijk te vinden. Je kunt ook aangeven hoeveel capaciteit er in jouw accu moet worden ingebouwd. Als je het bestelproces hebt afgerond krijg je een e-mail met aanwijzingen over het opsturen van de accu en de oplader. In de e-mail zit ook een label. Als je dat op de doos met de accu plakt wordt het pakket gratis door PostNL verzonden. Zodra je accu klaar is wordt hij weer netjes teruggestuurd.


Fietscomputer resetten na een Sundvall accu revisie

Als je je gereviseerde fietsaccu voor het eerst gaat gebruiken moet je de fietscomputer resetten. Laad eerst de accu helemaal op, reset daarna de fietscomputer en laad de accu meteen daarna opnieuw op. Hoe je de fietscomputer moet resetten is te vinden in de handleiding van je E-bike. Het resetten van de fietscomputer is nodig om het juiste aantal resterende kilometers te laten aangeven op de display. Als je dat achterwege laat zal de fietscomputer aangeven dat de accu leeg is, terwijl dat nog lang niet het geval is.


De levensduur van je fietsaccu verlengen

Een fietsaccu heeft het meest te lijden van diepteontlading en van het opladen bij vorst. Diepteontlading, waarbij de oplaadbare cellen zo ver leeg raken dat ze niet meer met de gewone oplader kunnen worden opgeladen, is schadelijk voor de oplaadbare cellen. Je kunt dat voorkomen door de accu elke maand een keer op te laden tot 50 procent of meer. Je moet dat ook doen als je de elektrische fiets niet gebruikt. Wen jezelf aan om de accu altijd binnenshuis op te laden. Daarmee voorkom je dat hij bij temperaturen onder nul aan de oplader hangt.