Facebook Pixel

Schwinn

Schwinn accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

De Schwinn accu revisie wordt interessant als deze na jaren van gebruik prestatieverlies vertoond. De Schwinn accurevisie is een uitstekend alternatief voor een geheel nieuwe fietsaccu en is enorm veel voordeliger. Tijdens de revisie is het goed mogelijk om de orgineel voorziene accucapactiteit tegelijkertijd te laten verhogen. een hogere accucapaciteit vertaald zich in een grotere actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
  1. Schwinn Tailwind 24V Revisie
    Rating:
    0%
    Vanaf € 275,00
  2. Protanium BP-L24100ICW Revisie
    Vanaf € 275,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Energiewinst bij een Schwinn accu revisie

Het lijkt een raar verhaal dat je accu na een Schwinn accu revisie meer energie kan leveren dan toen hij gloednieuw was. Toch is dat mogelijk. De reden daarvan is dat de oplaadbare cellen die een aantal jaren geleden werden gebruikt minder krachtig waren dan de cellen van tegenwoordig. Bij een Schwinn accu revisie worden de oplaadbare cellen vernieuwd. Door te kiezen voor extra capaciteit kun je de oorspronkelijke capaciteit dus verhogen. Het effect is dat je niet sneller, maar wel veel langer kunt fietsen. Je kunt dus meer kilometers rijden.


De capaciteit kiezen bij een Schwinn accu revisie

Een standaard nieuwe accu bij een Schwinn E-bike heeft een capaciteit van 10 Ah. Als je je eerste ritten op de E-bike maakt kom je er snel achter hoeveel kilometers je met een volgeladen accu kunt rijden. Bij een Schwinn accu revisie kun je die capaciteit te verhogen. Dat kan in drie stappen, tot maximaal 16,3 Ah. Houd er rekening mee dat de prijs van een Schwinn accu revisie stijgt als je voor meer capaciteit kiest. Het effect van 16,3 Ah is, dat je 1,6 keer zo ver kunt rijden dan met 10 Ah.


Hoe bestel je een Schwinn accu revisie?

Een accu revisie moet worden uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf, zoals KWS Seuren Fietsaccu’s. Een Schwinn accu revisie bestel je via de website. Dat is niet moeilijk. Eerst kies je voor het merk Schwinn en daarna selecteer je het type accu dat in jouw E-bike is gemonteerd. Stap drie is dat je de gewenste capaciteit selecteert. Daarna kun je het bestelproces afronden. Je krijgt per e-mail aanwijzingen over het verdere verloop van de accu revisie. Het is noodzakelijk om de accu op te sturen. In de e-mail staat precies omschreven welke onderdelen je moet opsturen.


Extra service bij een accu revisie

Nadat je de accu, de oplader en eventuele extra elektrische accessoires hebt opgestuurd duurt het tien werkdagen voordat je je accu weer thuisgestuurd krijgt. Dat duurt zolang omdat er goed wordt gecontroleerd of de accu revisie geslaagd is. Bij die controles wordt ook de werking van het batterij management systeem, de oplader en de kwaliteit van de behuizing gecontroleerd. Eigenlijk krijg je bij een Schwinn accu revisie dus een zo goed als nieuwe accu terug, waarvan de werking is gecheckt. Bij KWS Seuren Fietsaccu’s is de kwaliteit van een gereviseerde accu zo goed dat er twee jaar garantie op een accu revisie wordt gegeven.