Facebook Pixel

Puch

Puch accu revisie

Puch verkoopt al vele jaren elektrische fietsen, maar als je een Puch accu revisie laat uitvoeren kom je erachter dat de meeste accu’s niet van Puch zijn. In de elektrische fietsen van dat merk worden accu’s gebruikt van Phylion, TranzX en Flyer. Voor een accu revisie maakt dat niet uit. Elke Puch accu revisie heeft als resultaat dat je een accu terug krijgt die even goed werkt als een nieuwe accu. Het leuke van een Puch accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s is, dat een accu revisie veel goedkoper is dan een nieuwe accu. Je kunt honderden euro’s besparen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
 1. Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 2. Phylion 36V XH370-10J Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. TranzX 36V acculader 5 polig
  Rating:
  0%
  € 85,00
 4. TranzX BL03 36V Revisie
  Vanaf € 375,00
 5. Tranz-X acculader 24V 4 Pins
  € 75,00
 6. Tranz-X JD-PST BL03 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
 7. Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie
  Vanaf € 275,00
 8. Tranz-X JD-PST BL-03 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 9. Gazelle Easy Glider Accu Reviseren
  Vanaf € 275,00
 10. Flyer Deluxe accu 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
 11. TranzX 36V BL-07 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. Flyer accu 26V Revisie
  Vanaf € 275,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina

KWS Seuren Fietsaccu’s

KWS Seuren Fietsaccu’s is gespecialiseerd in de elektrische aandrijflijnen van E-bikes. Elektrische fietsen van elk merk kunnen er worden gerepareerd, zelfs hele oude modellen. Het leeuwendeel van de werkzaamheden bestaat uit accu revisies. Daarvoor heeft het bedrijf gespecialiseerde meetapparatuur en gereedschap. Een accu revisie kan daardoor snel en betrouwbaar worden uitgevoerd. Het resultaat van een Puch accu revisie is dat je de accu weer jarenlang met veel plezier gebruik kunt gebruiken. KWS Seuren is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn accu revisie’s dat je er twee jaar garantie op krijgt.

Het geheim van een succesvolle Puch accu revisie

Fietsaccu’s zijn niet ontworpen om ze te reviseren. Een fietsaccu is zo goed dichtgemaakt dat het erg lastig is om deze te openen en er servicewerkzaamheden aan uit te voeren. Bij KWS Seuren heeft men daar een goede methode voor ontwikkeld. Het echte geheim achter het succes van een Puch accu revisie schuilt echter in de nieuwe oplaadbare cellen die in de accu worden gemonteerd. Die zijn niet van hetzelfde type als er in zaten, maar de modernste die verkrijgbaar zijn. Dat zijn dus nieuwe verse cellen, die een stuk kleiner zijn dan de oude en veel minder wegen.


Zorgvuldigheid bij een Puch accu revisie

Bij het vervangen van de oude oplaadbare cellen door nieuwe moderne cellen bij een Puch accu revisie, moet de nodige zorgvuldigheid in acht worden genomen. Want de andere elektrische componenten, zoals de oplader en het batterij management systeem, moeten worden hergebruikt. Die oude componenten moeten dus wel kunnen samenwerken met de nieuwe cellen. Het is de specialiteit van KWS Seuren om te bepalen welke nieuwe moderne oplaadbare cellen daarvoor het meest geschikt zijn. Vanwege de zorgvuldigheid wordt aan het eind van een accu revisie getest of alle componenten goed samenwerken. Daarvoor moet de fietsaccu een volledige op- en ontlaadcyclus doorlopen.


Puch accu revisie bespaart veel geld

Als je liever een nieuwe Puch accu wil kopen dan een accu revisie laat uitvoeren kan dat uiteraard. Maar dan moet je diep in de geldbuidel tasten. Want een nieuwe accu voor een elektrische fiets kost al gauw 500 tot 800 euro. Een Puch accu revisie is ook niet goedkoop, maar met een prijs van tussen 275 en 475 euro scheelt dat behoorlijk. Bij een accu revisie kun je er bovendien voor kiezen om meer capaciteit in je accu te laten plaatsen voor een grotere actieradius.