Facebook Pixel

Prophete

Prophete accu revisie

Als je Prophete elektrische fiets aan een nieuwe accu toe is, kun je ook een Prophete accu revisie overwegen. De accu revisie herstelt het vermogen van jeaccu,, waarna hij weer zo goed als nieuw is. Prophete is een Duitse fabrikant van allerlei soorten en typen E-bikes. In Nederland worden ze vooral verkocht via platforms als bol.com. Soms verschijnen deze fietsen als actiemodellen bij de supermarktketens Aldi en Lidl. De kwaliteit wordt wel vergeleken met die van merken als Stella en Amslod.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Samsung SDI-3610F - SDI-3611A 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 2. Samsung SDI-3613A - SDI-3614 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. AEG Downtube 36V Accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 4. SAMSUNG SDI-3610B 36v accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 5. Samsung SDI-2510A 24v accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 6. Samsung SDI-3610E 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Elke accu gaat kapot

Of je nu een dure of goedkope E-bike koopt; iedere accu gaat op den duur kapot. Hoelang het duurt voordat je slijtage aan je accu gaat merken is wel een beetje te beïnvloeden door de manier waarop je de fiets gebruikt, maar na verloop van tijd ben je echt toe aan een andere accu. Een nieuwe accu kopen voor een E-bike is een kostbare aangelegenheid. Het komt ook regelmatig voor dat er geen nieuwe accu’s meer verkrijgbaar zijn voor jouw E-bike, vooral als het al een wat oudere fiets van Prophete is. Gelukkig kun je dan nog wel een Prophete accu revisie laten uitvoeren bij KWS Seuren Fietsaccu’s.


Wat gebeurt er bij een Prophete accu revisie?

Bij een Prophete accu revisie krijgt je bestaande accu een opfrisbeurt. De werking van het batterij management systeem en de oplader wordt gecontroleerd. Ook worden alle componenten en de behuizing van je accu gecheckt op defecten en beschadigingen. Daarna volgt de eigenlijke accu revisie. De fietsaccu wordt opengemaakt en de oude oplaadbare cellen worden vervangen door nieuwe. De accu wordt daarna weer in elkaar gezet en als laatste wordt gecontroleerd of de nieuwe cellen goed samenwerken met het batterij management systeem en de oplader.


Nieuwe cellen in een Prophete accu revisie

Het meest ingewikkelde bij een Prophete accu revisie is het uitzoeken van de nieuwe oplaadbare cellen. Bij KWS Seuren worden altijd de allernieuwste cellen gebruikt. Die zijn krachtiger en kleiner dan de oude cellen. Het belangrijkste bij die keuze is de vraag of ze passen bij het bestaande batterij management systeem. Om dat te kunnen bepalen is specialistische kennis nodig. Daarom wordt het afgeraden om zelf te proberen nieuwe oplaadbare cellen in je accu te zetten. Het is een lastig klusje, dat tot onveilige situaties kan leiden als je niet weet wat je doet.


Garantie op een Prophete accu revisie

Voor een Prophete accu revisie moet je de accu en de oplader opsturen naar KWS Seuren. Hoe dat moet wordt uitgelegd aan het eind van het bestelproces dat je op de site doorloopt. Eerst selecteer je het merk Prophete en daarna kies je het model accu van jouw fiets. Tenslotte bepaal je hoe groot de capaciteit is die moet worden ingebouwd. Na afronding van het bestelproces krijg je aanwijzingen over de wijze van opsturen van je accu. Je krijg je gereviseerde accu na ongeveer tien dagen weer thuisgestuurd. Op een Prophete accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.