Facebook Pixel

Pro E-bike

Pro E-Bike accu revisie

Als je Pro E-Bike fiets niet meer zo ver komt met een volle accu, wordt het tijd voor een Pro E-Bike accu revisie. Het merk Pro E-Bike komt uit Nederland. Het bedrijf maakt elektrische fietsen en biedt die voor een lage prijs aan. Dat is mogelijk doordat er geen gebruik wordt gemaakt van dealers. Je moet een Pro E-Bike fiets dus rechtstreeks bij de fabrikant kopen. De elektrische componenten in de elektrische fietsen worden niet door het bedrijf zelf gemaakt. Het zijn accu’s van Phylion en Samsung. Die zijn uitstekend geschikt voor een Pro E-Bike accu revisie.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 2. Samsung accu SDI / Veldia 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. Phylion Joycube accu 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 4. Samsung SDI-3610C 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 5. Samsung SDI-3610E 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 6. Phylion Joycube accu JCEB-11 36V 11Ah Nieuw
  Rating:
  0%
  € 375,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Elke accu gaat op den duur slijten

Elk elektrische apparaat met een oplaadbare accu zal na verloop van een aantal jaren minder goed functioneren. Dat merk je het eerst doordat je het apparaat minder lang kunt gebruiken nadat het is opgeladen. Op zich is dat niet zo erg. Maar als de capaciteit van de accu zo sterk terugloopt dat je het apparaat nog nauwelijks normaal kunt gebruiken, moet je actie ondernemen. Bij fietsaccu’s kun je kiezen voor een accu revisie. Dat is een reparatie, waarbij de oplaadbare cellen in de accu worden vervangen. Een accu revisie is goedkoper dan een nieuwe accu.

Een Pro E-Bike accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s

Bij een Pro E-Bike accu revisie komt heel wat kijken. Als een accu en de oplader binnenkomen in de werkplaats, wordt eerst gecontroleerd of de accu nog enigszins functioneert. Vervolgens wordt de werking van de oplader en het batterij management systeem, een ingebouwd onderdeel van een fietsaccu gecontroleerd. Als deze onderdelen defecten vertonen worden ze gerepareerd. Als ze in orde zijn wordt de accu opengemaakt om de oplaadbare cellen te vervangen. De laatste stap in een Pro E-Bike accu revisie is een controle of de nieuwe cellen, het batterij management systeem en de oplader goed samenwerken.


Welke nieuwe cellen passen bij een Pro E-Bike accu revisie?

Bij KWS Seuren Fietsaccu’s wordt altijd geprobeerd om oplaadbare cellen van het modernste type te gebruiken bij een Pro E-Bike accu revisie. Die zijn kleiner, krachtige en flexibeler in het gebruik dan de oude cellen in een fietsaccu. Een voorwaarde is dat die nieuwe cellen kunnen worden opgeladen met de oude oplader, en dat het oplaad- en ontlaadproces kan worden geregeld door het bestaande batterij management systeem. Om dat te kunnen bepalen is veel kennis en ervaring nodig. Daarom moet een accu revisie altijd door een gespecialiseerd bedrijf worden uitgevoerd.


Een Pro E-Bike accu revisie bestellen

Voor een Pro E-Bike accu revisie moet je de accu en de oplader opsturen naar KWS Seuren. Je bestelt een accu revisie via de website. Eerst selecteer je het merk Pro E-Bike, daarna het type accu dat in jouw fiets is ingebouwd en tenslotte de gewenste capaciteit. Aanbevolen wordt om de hoogst beschikbare capaciteit te kiezen, zodat je het meest ver kunt fietsen met een volledig opgeladen batterij. Na het voltooien van het bestelproces moet je de accu en de oplader opsturen. Na ongeveer tien werkdagen krijg je de gereviseerde accu weer thuisgestuurd.