Facebook Pixel

Oxford

Oxford accu revisie

Met een Oxford accu revisie kun je de actieradius van je elektrische fiets vergroten. Je kunt dat het het beste doen, als je merkt dat de accu van je E-bike wat minder krachtig aan het worden is. Bij de meeste fietsen gebeurt dat na enkele jaren gebruik. Dat is een normaal proces en treedt bij elke elektrische fiets op, dus ook bij prestigieuze merken als Koga en Multicycle. Oxford E-bikes uit België zitten ongeveer in hetzelfde marktsegment. Het zijn kwalitatief goeden fietsen, waar je na een Oxford accu revisie vele jaren plezier van kunt hebben.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
 1. TranzX 36V acculader 5 polig
  Rating:
  0%
  € 85,00
 2. TranzX BL03 36V Revisie
  Vanaf € 375,00
 3. Tranz-X acculader 24V 4 Pins
  € 75,00
 4. Tranz-X JD-PST BL03 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
 5. Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie
  Vanaf € 275,00
 6. Tranz-X JD-PST BL-03 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 7. TranzX 36V BL-07 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 8. TranzX 36v BL-06 accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 9. TranzX 36V BL-15 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 10. TranzX 36V BL-17 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 11. TranzX 36V BL-05 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. TranzX accu 36V BL-09
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Waarom een Oxford accu revisie in plaats van een nieuwe accu?

De meeste mensen die een elektrische fiets hebben waarvan de prestaties teruglopen zullen niet zo snel denken aan een Oxford accu revisie. De eerste gedachte is om een nieuwe accu te kopen. Dat is een kostbare aangelegenheid, want een nieuwe accu kost tussen 500 en 900 euro. Een Oxford accu revisie is veel goedkoper en de kwaliteit van de gereviseerde accu is even goed als van een nieuwe. Voor een Oxford accu revisie betaal je tussen 300 en 450 euro. Hoeveel het precies kost hangt af van de capaciteit die je laat inbouwen.


Wat is een Oxford accu revisie?

Bij een Oxford accu revisie worden de behuizing en de elektrische onderdelen van je accu hergebruikt. Het enige dat nieuw wordt ingebouwd zijn de elektrisch oplaadbare cellen. Dat is ook het enige onderdeel dat versleten is. Van de elektrische componenten, waaronder de oplader en het ingebouwde batterij management systeem, wordt de werking gecontroleerd en indien nodig hersteld. Door bij die wat oudere componenten de juiste elektrisch oplaadbare cellen te gebruiken krijg je als het ware een gloednieuwe accu in de originele behuizing. Bij een Oxford accu revisie kun je er zelfs voor kiezen om de ingebouwde capaciteit een upgrade te geven, zodat je nog langere tochten kunt maken.


De accu in een goede conditie houden

Als je je elektrische fiets regelmatig gebruikt, is het niet zo moeilijk om de accu in conditie te houden. Het enige waarop je moet letten is dat de accu goed wordt beschermd tegen regen. Je moet hem ook beslist niet opladen bij temperaturen onder nul. De meeste schade aan een accu ontstaat als je de elektrische fiets voor langere tijd in de stalling zet. Dan kan de accu zo ver ontladen dat er onherstelbare schade aan de elektrische cellen ontstaat. Dat kun je voorkomen door de accu elke maand bij kamertemperatuur op te laden tot circa 50 procent.


Oxford accu revisie bij KWS Seuren

KWS Seuren Fietsaccu’s is zeer ervaren in accu revisies. Jaarlijks worden er in de professioneel uitgeruste werkplaats in de buurt van Nijmegen duizenden accu’s gereviseerd van vele tientallen merken elektrische fietsen. Voor een Oxford accu revisie moet je de accu en oplader opsturen. Je kunt een accu revisie bestellen via de website van KWS Seuren en ontvangt dan via e-mail aanwijzingen voor het opsturen. Een accu revisie duurt ongeveer tien werkdagen en je krijgt er twee jaar garantie op.