Facebook Pixel

Giant

Giant accu revisie

Een Giant accu revisie geeft jouw elektrische fiets weer al zijn kracht terug. Bij de aanschaf van een elektrische fiets kun je niet om een bekend merk als Giant heen. Giant staat vaak vooraan bij veel technische innovaties, net zoals concurrenten Sparta en Stella. Zo was Giant één van de eersten die met de middenmotor kwam. Doordat de middenmotor een stabielere fiets oplevert zijn deze elektrische fietsen vooral populair bij senioren. Zij hebben ontdekt dat een voorwielmotor in een elektrische fiets meer valgevar tot gevolg heeft.    Maar ook bij deze fietsen zal de accu na een aantal jaren versleten raken. Als gevolg van deze slijtage zal het b ereik steeds verder afnemen. De Giant Twist accu is de meest gebruikte accu van Giant.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
 1. Giant twist led 36V Refurbished
  Rating:
  0%
  Vanaf € 380,00
 2. Bosch Powerpack 400
  Rating:
  0%
  € 540,00
 3. Giant Twist 24V Refurbished
  Rating:
  0%
  Vanaf € 330,00
 4. Giant Twist 26 Volt lader XLR 4 Pins
  Rating:
  0%
  € 55,00
 5. Bosch Fietsaccu Active / Performance 17Ah (624Wh) Nieuw
  Rating:
  0%
  € 749,00
 6. Bosch Fietsaccu Active / Performance 21Ah (745Wh) Nieuw
  Rating:
  0%
  € 899,00
 7. Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 8. Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie
  Vanaf € 375,00
 9. Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 10. Giant Twist Accu 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 11. Giant Twist Accu Led 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. Giant Twist 26V accu Revisie
  Vanaf € 275,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

Wat is een Giant accu revisie?

Bij het woord revisie denken veel mensen aan het oppoetsen van oude onderdelen, waardoor een apparaat het weer beter doet. Een Giant accu revisie heeft niets te maken met het oppoetsen van onderdelen. Bij een Giant accu revisie worden de oude oplaadbare cellen in de accu vervangen door nieuwe. Doordat alleen de meest moderne cellen worden toegepast zal de accu een flinke oppepper krijgen. De modernste accucellen zijn kleiner dan de originele, en leveren meer kracht dan de oude. Bij een Giant accu revisie wordt er goed op gelet dat de nieuwe cellen goed kunnen samenwerken met het batterij management systeem en de oplader. De behuizing, de elektronica en de oplader worden dus niet vervangen.


Giant Twist en Giant Twist Go Double

De Giant Twist is er in diverse modellen, he meest voorkomende model is toch wel de Giant Twist Go double. Dit is een fietsaccu in de fietstas van de e-bike. De accu zit in de tas aan de linker of rechter zijde. Bij de "go double" is er de mogelijkheid 2 accu's tegelijk mee te nemen. Hiermee is het dus mogelijk een vele male hogere actieradius te behalen. De Giant twist is geleverd in een 24 Volt, 26 volt maar ook een 36 Volt versie. De Giant twist accu 36V is een latere generatie accu met een verbeterde motor.


Extra capaciteit kiezen bij een accu Giant Twist revisie

Tot wel de dubbele actieradius is meestal mogelijk bij een Giant Twist accu revisie. Deze accu is geplaatst in de fietstas. De fietstas Giant Twist dubbele accu is een mooi voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met revisie. Misschien weet je nog hoe ver je met een volle accu kon rijden toen je de elektrische fiets nieuw kocht. Als je een Giant accu revisie laat uitvoeren krijgt je accu weer diezelfde capaciteit. Maar als je nog verder wilt kunnen rijden met een volgeladen accu kun je de capaciteit ook laten uitbreiden. Dat kan soms wel tot het dubbele van de originele capaciteit. Als je dat doet wordt de actieradius van je elektrische fiets twee keer zo groot als toen de fiets nieuw was. Houd er rekening mee dat het bij extra capaciteit veel langer duurt voordat een lege accu helemaal is opgeladen.


Twee jaar garantie op een Giant accu revisie

Bij KWS Seuren zijn al honderden accu’s van Giant gereviseerd. Het team heeft er enorm veel ervaring mee en is zeer geroutineerd in het uitvoeren van alle accureparaties en revisies. Het gebruik van de nieuwste technieken en de modernste Li-Ion accucellen van Samsung en Panasonic zorgen voor een zeer hoge kwaliteitsstandaard.


De fietsaccu verzorgen

Om zolang mogelijk plezier te hebben van je elektrische fiets moet je de fietsaccu na een Giant accu revisie goed verzorgen. Eén van de belangrijkste dingen waarop je moet letten is dat de accu goed beschermd wordt tegen regen. Een ander cruciaal punt is dat een accu nooit mag worden opgeladen bij temperaturen onder nul. Een laatste tip is dat je de accu elke maand moet opladen tot minstens 50%, zelfs als je de elektrische fiets accu niet gebruikt. Hiermee wordt schadelijke diepteontlading voorkomen.