Facebook Pixel

E-bike kit

E-bike kit accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

2 Jaar Garantie na revisie van uw E-bike kit accu.

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw E-bike kit accu af. Meestal een gevolg van een normale slijtage van de fiatsaccu. Ondanks dat de accubehuizing er nog goed uitziet en de elektronica nog in een goede conditie verkeerd is het zonde, en onnodig om een nieuwe fiets of fietsaccu te overwegen. de E-bike accu revisie is voordeliger, duurzamer en geeft je E-bike kit een tweede leven. De revisie maakt ook een capactietitsvergroting van de fietsaccu mogelijk en bepaalt de nieuwe actieradius van je elektrische fiets. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. E-bike kit 36V 8Ah Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 2. Accu E-Bike Model N 36v Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. E-Bike Battery 36V 9000MAh Revisie
  Vanaf € 335,00
 4. E-Bike kit accu Premium 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 5. E-Bike Battery 36V 13,4Ah (Nieuwe Smart Battery)
  Vanaf € 460,00
 6. AE E-Bike Li-Polymer Battery 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

E-bike kit accu revisie

Met een E-bike kit accu revisie kun je de accu die je bij je ombouwset hebt gekregen nieuw leven inblazen. De accu krijgt dan zijn capaciteit terug, zodat je hem nog jarenlang met veel plezier kunt gebruiken. De producten van E-bike kit zijn bedoeld t.b.v. de ombouw van een gewone fiets naar een elektrische fiets. Dat is een optie als je over een fiets beschikt die uitstekend rijdt, maar waarbij je toch graag een steuntje in de rug wil. Een E-bike kit is goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe elektrische fiets.

 

Waarom een E-bike kit accu revisie?

Bij elke accu, of die nu in een smartphone zit of in een fiets, daalt de capaciteit als hij een groot aantal keren geladen en ontladen is. Dat is een normaal verschijnsel. Bij een elektrische fiets krijg je daar last van na een aantal jaren. Het maakt niet uit of je de fiets veel gebruikt of dat hij het grootste deel van de tijd in de stalling staat. Het gevolg van de dalende capaciteit van de accu is dat je met een opgeladen accu minder ver kunt rijden. Een E-bike kit accu revisie kan dat probleem verhelpen.

 

Wat gebeurt er bij een accu revisie?

Bij een E-bike kit accu revisie wordt de fietsaccu geopend. De oude oplaadbare cellen worden er uit gehaald en vervangen door nieuwe exemplaren. Uitsluitend kwaliteitsmerken worden ter vervanging van de oude gemonteerd. Die nieuwe oplaadbare cellen zijn van een betere van kwaliteit dan de oude. Ze zijn kleiner en lichter. Ook is het opladen bij de nieuwe oplaadbare cellen minder aan regels gebonden. Bij een E-bike kit accu revisie wordt ook de werking van het batterij management systeem, dat deel uitmaakt van de accu, gecontroleerd. Dat systeem moet kunnen samenwerken met de nieuwe oplaadbare cellen.

 

Waar kun je een accu revisie laten uitvoeren?

Voor het uitvoeren van een E-bike kit accu revisie zijn geavanceerde meetapparatuur en speciaal gereedschap nodig. KWS Seuren heeft een werkplaats die geheel is toegesneden op de revisie van accus. Nadat je een accu revisie hebt besteld zul je je fietsaccu naar deze werkplaats moeten sturen. Je kunt een E-bike kit accu revisie bestellen via de website. Dat is heel eenvoudig. Eerst selecteer je de accu die in je fiets zit en daarna kies je de gewenste capaciteit. Na het afronden van de bestelling krijg je de aanwijzingen voor het verzenden van de fietssaccu per e-mail toegestuurd.

 

Garantie op een accu revisie

Na het verzenden van je accu, de oplader en alle andere accessoires naar KWS Seuren duurt het een dag of tien voordat je je accu weer thuisgestuurd krijgt. De accu is dan in even goede conditie als toen hij nieuw was. Je krijgt twee jaar garantie op de E-bike kit accu revisie. Als het om de één of andere reden niet lukt om je accu te reviseren nemen de monteurs contact met je op. Zij zullen dan samen met jou op zoek gaan naar een andere oplossing.