Facebook Pixel

D-Cycle

D-Cycle accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw D-Cycle accu af. Dit terwijl de behuizing en elektronica vaak nog in orde zijn. Zonde is het dan als een nieuwe fiets of accu het probleemmoet gaan oplossen. Voordeliger e duurzamer is het om dan te gaan voor de DCycle accu revisie. Bij de revisie heb je tevens de mogelijkheid om de accucapaciteit te verhogen, en heb je daarna een veel groter bereik. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. D-Cycle accu 36V Revisie
    Rating:
    0%
    Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

D-Cycle accu revisie

Een D-Cycle accu revisie geeft jouw E-bike een geweldige impuls, want daarna kun je er weer minstens zo ver mee fietsen als toen hij nieuw was. Als eigenaar van een E-bike van D-Cycle bemerk je als de capaciteit van de fietsaccu afneemt. Wat doe je dan? D-Cycle elektrische fietsen bestaan al een flink aantal jaren. Niet voor alle modellen is nog een nieuwe accu te koop. Een D-Cycle accu revisie is dan de ideale oplossing. Accubehuizing en andere componenten worden hergebruikt terwijl de accucellen worden vernieuwd. Na afloop wordt alles nog aan een nauwkeurige eindcontrole onderworpen.


Is een oude accu klaar voor de schroothoop?

Na een jaren van gebruik is de accu van de meeste elektrische fietsen behoorlijk uitgeput. Dat is bij alle merken elektrische fietsen het geval, of je nu een budgetfiets van D-Cycle of een hele dure fiets van Trek of Cannondale hebt aangeschaft. Maak niet de vergissing om je oude accu weg te gooien voordat je een andere hebt. Niet voor elke oude elektrische fiets is nog een nieuwe accu verkrijgbaar. Voor D-Cycle kun je bijna altijd een D-Cycle accu revisie laten uitvoeren. Onderdelen van het oude accupack worden dan hergebruikt.


Geweldige prestaties na een D-Cycle accu revisie

De nieuwe oplaadbare cellen die bij een D-Cycle accu revisie worden gebruikt zijn de modernste die verkrijgbaar zijn. Het zijn li-ion-cellen van de gerenomeerde merken Panasonic en Samsung. Met de nieuwe oplaadbare cellen kun je verder fietsen dan met de oude cellen. Deze nieuwe cellen zijn ook handiger in gebruik. Na een D-Cycle accu revisie is het niet meer nodig om de accu telkens helemaal op te laden. Het is voldoende als je de accu af en toe een uurtje aan de oplader hangt.


Een D-Cycle accu revisie bestellen

Voor een D-Cycle accu revisie moet je je accu opsturen. Een D-Cycle accu revisie bestel je  via de website van KWS Seuren Fietsaccu’s. Eerst ga je op zoek naar het merk van je accu en daarna zoek je op het model dat in jouw elektrische fiets gemonteerd is. Vervolgens selecteer je de gewenste capaciteit van je accu. Daarin heb je een vrije keuze, want alle capaciteiten die bij een model fietsaccu staan kunnen ingebouwd worden. Rond vervolgens je bestelling af. Je krijgt dan een e-mail met aanwijzingen en een verzendlabel om je accu gratis via PostNL te versturen.


Garantie op een accu revisie

Een accu revisie is een ingewikkelde klus. Daarom ben je je accu ongeveer tien werkdagen kwijt na het opsturen. Als je de accu terug krijgt is hij volledig gecontroleerd. Op een D-Cycle accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven. Als de accu bij normaal gebruik binnen die tijd kapot gaat wordt hij kosteloos gerepareerd. Maar ook bij defecten aan het elektrische systeem buiten de garantieperiode kun je bij KWS Seuren terecht. De specialisten die daar werken zijn zeer geroutineerd in het oplossen van allerhande storingen.