Facebook Pixel

BelAir

BelAir accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw BelAir accu af. De aktieradius wordt steeds kleiner, terwijl je fiets en accubehuizing nog in bijna nieuwstaat verkeren. De schrik die je krijgt bij het zien van de prijs van een nieuwe accu... De BelAir accu revisie is een veel voordeligere oplossing van het probleem en biedt meteen de mogelijkheid om je bereik uit te breiden. Onze accu revisies bieden de optie van een grotere accucapaciteit, dit betekent dat een groter bereik haalbaar wordt. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. Phylion XH-370 JCEB360 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 2. Phylion Joycube accu 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. Phylion Joycube accu JCEB-11 36V 11Ah Nieuw
  Rating:
  0%
  € 375,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

BelAir accu revisie

Bij een elektrische fiets met een BelAir accu kan de kwaliteit van de accu met een BelAir accu revisie weer hersteld worden naar het niveau van toen de accu nog nieuw was. Bij een accu revisie worden de oude oplaadbare cellen vervangen door nieuwe. De nieuwe cellen zijn moderner dan de oude, waardoor je het opladen van de accu van je elektrische fiets minder strikt hoeft te plannen. Tegelijk met het vervangen van de oplaadbare cellen wordt ook de werking van de elektronica en de oplader gecontroleerd. Daardoor is je fietsaccu na een BelAir accu revisie weer in topconditie.


De eigenschappen van Li-Ion cellen

Een oplaadbare cel kan elektriciteit opslaan en weer afgeven. Vroeger werd dat gedaan met NiCad cellen. Om die in conditie te houden moesten ze volledig worden opgeladen en ontladen. Dat is lastig bij een elektrische fiets. Nieuwe Li-ion cellen blijven ook in een goede conditie als ze maar half worden opgeladen en als ze niet volledig worden ontladen. Het is dus geen enkel bezwaar als je je elektrische fiets na een BelAir accu revisie regelmatig een half uurtje aan de oplader hangt. Sterker nog, dat wordt zelfs aanbevolen.


Kies je een nieuwe fietsaccu of een BelAir accu revisie?

Het kleiner worden van de actieradius van je elektrische fiets kan meerdere oorzaken hebben. De oorzaak kan liggen in: slijtage van de accu, een storing in de elektronica van je fiets of het accu, defecte oplader. Als je denkt dat de accu de boosdoener is, heb je drie mogelijkheden. Je kunt een nieuwe elektrische fiets kopen, je kunt een nieuwe BelAir accu kopen, of je kiest voor een BelAir accu revisie. Die laatste optie is het goedkoopst en heeft als voordeel dat de elektronica en de oplader worden gecontroleerd. Als daar een fout in zit wordt die hersteld. Dan is een BelAir accu revisie vaak niet nodig en wordt er veel geld bespaart.


Hoe bestel je een BelAir accu revisie

Op de site van KWS Seuren ga je naar de categorie Fietsaccu Revisie. Tussen de bekende merken als Sparta, Batavus en Bosch vind je ook BelAir. Als je het logo aanklikt zie je meteen  welke BelAir accu gereviseerd kan worden. Kies de accu die in jouw fiets zit en maak daarna een keuze uit de beschikbare capaciteiten. Daarna kun je je bestelling afronden. Voor een BelAir accu revisie moet de accu met alle accessoires worden opgestuurd. Je krijgt daarvoor per e-mail een verzendinstructie en een label toegezonden. Het label plak je op de doos en daarna verstuur je je accu gratis via PostNL.


Garantie op een BelAir accu revisie

Op alle accu revisies wordt twee jaar garantie gegeven. Een accu revisie wordt met de grootste zorg door onze deskundige technici uitgevoerd, en alle gereviseerde fietsaccus worden voor ze terug gestuurd worden uitgebreid gecontroleerd en getest. Desondanks kan het voorkomen dat je fiets niet doet wat je zou verwachten. Ook in dat geval kun je op KWS Seuren rekenen. Er zal alles aan worden gedaan om de oorzaak op te sporen. Als het nodig is wordt zelfs de elektronica in je elektrische fiets helemaal nagekeken. onze werkzaamheden en materialen garanderen wij 2 jaar. Bij KWS Seuren staat kwaliteit hoog in het vaandel.