Waarom uw e-bike accu laten reviseren?

 

Waarom klanten kiezen voor revisie van hun oude accu.

Wij leggen u in het kort uit wat de belangrijkste voordelen zijn van het reviseren van uw fietsaccu.

 

Wat is fietsaccu revisie?

Revisie van uw fietsaccu betekent dat uw huidige versleten accupakket vervangen wordt door een nieuw samengesteld accupakket. 

Lees meer

 

Wij testen uw accu

Wij testen uw fietsaccu voordat wij deze gaan reviseren. Dit voorkomt dat wij een goede fietsaccu reviseren. Wanneer blijkt dat uw accu nog in goede staat is overleggen wij dit met u. Het kan voorkomen dat u een software update nodig heeft, de print in de accu stuk is of er ergens in de fiets iets niet goed is waardoor uw accu sneller leegloopt.

 

Capaciteit toename (meer kilometers op één lading)

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technologie is het in veel gevallen mogelijk een grotere  capaciteit en dus bereik in uw accu te monteren. Bij een aantal accu’s is het zelfs mogelijk de capaciteit te verdubbelen. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk veel meer capaciteit in uw fietsaccu te laten zetten. Uw elektrische fiets heeft nu een groter bereik dan wanneer u een nieuwe accu zou hebben gekocht.

Dit is mogelijk doordat deze nieuwe technologie een hogere energiedichtheid heeft. In een aantal gevallen zal uw accu dus ook lichter in gewicht worden. Door de hoge kwaliteit cellen die gebruikt worden, heeft u een hogere actieradius en een hogere levensduur van uw fietsaccu.

 

Oudere accu-modellen

Bij oudere elektrische fietsen is een nieuwe vervangende accu niet of nauwelijks verkrijgbaar. Revisie is in deze gevallen een uitstekende oplossing. met een revisie voorkomt u ook dat u een ouder accu model koopt die al jaren op de plank ligt. hierdoor koopt u geen accu met een oude technologie die al teruggenomen is in capaciteit.

 

Goedkoper

Revisie van het oude accupakket is in veel gevallen stukken goedkoper. Wij vervangen alleen de versleten delen.

 

Kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van kwalitatief goede accucellen. Onder andere Panasonic en Samsung. Dit om kwaliteit te kunnen garanderen. Hierdoor kunnen wij onze 2 jaar garantie geven.

 

Levensduur

Doordat wij de nieuwste technologie accucellen gebruiken, welke nieuw geproduceerd zijn en dus niet al te lange tijd opgeslagen zijn. Zijn deze nog zo goed als nieuw en gaan deze nog lange tijd mee.

 

Top service

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Kijk gerust eens naar de ervaringen van een van onze vorige klanten.

 

Garantie

Wij verlenen 2 jaar garantie op onze revisiewerkzaamheden en het accupakket.

 

 

Fietsaccu Revisie Voordelen

Onze producten