Facebook Pixel
Emco e-scooter accu 51,1V 37Ah Revisie

Emco e-scooter accu 51,1V 37Ah Revisie

Emco e-scooter accu 51,1V 37Ah Revisie

Fiets merk: Hao yang
Capaciteit fietsaccu: 24Ah
Spanning/Volt: 60V


Betreft een revisie!

Vanaf € 525,00
SKU
Emco e-scooter accu 51,1V 37Ah Revisie

Specificaties Hao yang batterij revisie

Zodra je Hao yang scooter accu niet meer naar behoren functioneert is een Hao yang batterij revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Hao yang scooteraccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende scooter accu op te lossen. Oude en versleten scooteraccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte scooter accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle scooteraccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden batterijlader en regelelektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de lader.


Actieradius van een Hao yang batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt scooteren. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven scooteraccuspecificaties, de actieradius van de Hao yang scooter accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Hao yang batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te scooteren afstand.


Werkwijze van een Hao yang accurevisie

Is de Hao yang accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, scooterelektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde scooteraccu verzendklaar gemaakt.


Veelvoorkomende problemen van de Hao yang scooter accu

Naarmate de batterij ouder wordt dan kan het zijn dat de Hao yang scooteraccu klachten krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een scootertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de scooter er tijdens een scootertocht het opeens niet meer doet of stopt bij een lege scooter accu van rond de 30% tot 40%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emco e-scooter accu 51,1V 37Ah Revisie