Facebook Pixel
E-Series 300/400/500 Revisie

E-Series 300/400/500 Revisie

E-Series 300/400/500 Revisie

Fiets merk: E-series
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
E-Series 300/400/500 Revisie

E-series 300/400/500 accu revisie

Als je E-series ( E-300 - 29111281, E-300 - 29111347, E-400 - 29111349, E-500 - 29111324, E-500 - 2911135) e-bike accu niet meer werkt is een E-series fiets accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze controle worden batterijlader en regelelektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de batterijlader.


Actieradius E-series accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de E-series batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de E-series batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Het revisieproces van een E-series accu revisie

Is de E-series fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Klachten van de E-series 300/400/500 batterij

De E-series batterij wordt over het algemeen prima ontvangen. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of stopt bij een lege fietsaccu van rond de 40% tot 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-Series 300/400/500 Revisie