Facebook Pixel
e-motion accu C4 en C5 Refurbished

e-motion accu C4 en C5 Refurbished

e-motion accu C4 en C5 Refurbished

Fiets merk: Sparta, Batavus en Koga E-motion
Capaciteit fietsaccu: 11Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

Vanaf € 399,95
SKU
e-motion accu C4 en C5 Refurbished

Toepasbaarheid Sparta E-motion C4 en C5 Refurbished

Een refurbished accu is een mooi alternatief van een revisie of een nieuw product. Kies voor een E-motion Refurbished accu. Op deze manier heeft u verschillende pluspunten. U behoudt uw eigen accu, financieel is een refurbished accu een stuk goedkoper en u bent verzekerd van een goed werkende accu. Een refurbished E-motion e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe E-motion accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een top product krijgt.

Hoever kan ik fietsen met de Refurbished Koga en Sparta E-motion:

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de reserve accu de huidige actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste E-motion fietsaccu nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- batterij in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished fietsaccu ook gewoon in te zetten als vervanging van een gebruikte E-motion fietsaccu.

Productie Batavus E-motion refurbished fietsaccu

Tijdens de productie van de Refurbished E-motion accu is veiligheid en kwaliteit het belangrijkste gegeven. Tijdens het productieproces wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcontrole. Tijdens deze eindcheck wordt in de fiets getest of alles naar wens werkt. Nadat deze controle met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige ontlaad en laad sessie ingezet waarbij de kwaliteit van de E-motion accu doorlopend nauwkeurig worden gecheckt.

Indien de accu getest is wordt er nog gecheckt of de accu ontlaadt en laadt. Hiermee is de kwaliteit en de veiligheid van de refurbished E-motion accu het beste verzekerd.

Duurzaamheid en voorraad Refurbished E-motion

Deze tweede e-bike accu E-motion is een uiterst duurzaam product. De fietsaccu behuizing is gebruikt, maar in een nog hele goede staat, het binnenwerk is echter vervangen door nieuwe cellen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fiets accu. Bij het samenstellen van de refurbished E-motion worden uitsluitend a-kwaliteit cellen gebruikt, zoals bijvoorbeeld fietsaccucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de elektrische fiets accu als tweede batterij, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de kapotte E-motion.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:e-motion accu C4 en C5 Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!