Facebook Pixel
Derby cycle 24V 14069

Derby cycle 24V 14069

Derby cycle 24V 14069

Fiets merk: Derby cycle
Capaciteit fietsaccu: 18Ah
Spanning/Volt: 24V


Betreft een revisie!

Vanaf € 350,00
SKU
Derby cycle 24V 14069

Specificaties Derby cycle 1406 accu revisie

Zodra je Derby cycle e-bike accu niet meer werkt is een Derby cycle fietsaccu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De e-bike accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te opwaarderen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Derby cycle fietsaccu revisie

Kiest u voor een Derby cycle accu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Derby cycle fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Derby cycle fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een Derby cycle accurevisie

Is de Derby cycle batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Derby cycle fiets accu

Naarmate de fietsaccu slijt dan kan het zijn dat de Derby cycle fiets accu problemen krijgt. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van om en nabij de 40% tot 50%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Derby cycle 24V 14069