Facebook Pixel
Decathlon ST-520 Rockrider 36V

Decathlon ST-520 Rockrider 36V

Decathlon ST-520 Rockrider 36V

Fiets merk: Decathlon
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Decathlon ST-520 Rockrider 36V

Decathlon ST-520 batterij revisie

Zodra je Decathlon batterij niet meer werkt is een Decathlon accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De Decathlon fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Wat u kunt verwachten van een Decathlon fietsaccu revisie

Kiest u voor een Decathlon fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Decathlon accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Decathlon fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Decathlon accurevisie

Is de Decathlon batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Decathlon fietsaccu

De Decathlon fietsaccu is over het algemeen een kwalitatief goede accu. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht er mee op houdt of uitvalt bij een lege fietsaccu van om en nabij de 15% tot 30%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Decathlon ST-520 Rockrider 36V