Facebook Pixel
Continental 30165 36V

Continental 30165 36V

Continental 30165 36V

Fiets merk: Continental
Capaciteit fietsaccu: 14,5Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 375,00
SKU
Continental 30165 36V

Specificaties Continental 30165 Hannover fietsaccu revisie

Zodra je Continental accu niet meer functioneert is een Continental fietsaccu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De e-bike accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Continental fietsaccu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Continental fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Continental accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het proces van de Continental accurevisie

Is de Continental accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Kiezen voor een Continental 30165 accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Continental batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde accu oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Continental 30165 36V