Facebook Pixel
BROSE / GO SWISSDRIVE 36v accu Revisie

BROSE / GO SWISSDRIVE 36v accu Revisie

BROSE / GO SWISSDRIVE 36v accu Revisie

Fiets merk: Brose/Go Swiss Drive
Capaciteit fietsaccu: 15,5Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 410,00
SKU
BROSE / GO SWISSDRIVE 36v accu Revisie

Brose/Go Swiss Drive (24832-1 / 23252-01) fiets accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Brose fietsaccu, is de gedachte aan een fietsaccu revisie de juiste. De Brose fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Daar een slechte fiets accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden acculader en BMS grondig bekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de lader.


Actieradius Brose fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Brose fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Brose accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Brose accu revisie

Is de Brose accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een Brose/Go Swiss Drive fietsaccu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Brose batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BROSE / GO SWISSDRIVE 36v accu Revisie