Facebook Pixel
Bosch powertube 500 verticaal Refurbished

Bosch powertube 500 verticaal Refurbished

Bosch powertube 500 verticaal Refurbished

Fiets merk: Bosch
Capaciteit fietsaccu: 500Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

€ 440,00
SKU
Bosch powertube 500 verticaal Refurbished

Bosch powertube 500 verticaal Refurbished

Een refurbished accu is een mooi alternatief van een revisie of een nieuw product. In het kader van de overbrugging van een lange afstand zonder tussentijdse oplaadmogelijkheden kan een tweede accu uitkomst bieden. Een refurbished Bosch powertube e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Bosch powertube accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een super product krijgt.


De fiets afstand van de Refurbished Bosch powertube:

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de reserve accu de bestaande actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Bosch powertube accu nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je fietsaccu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished fietsaccu ook gewoon in te zetten als vervanging van een versleten Bosch powertube batterij.


Handgemaakte Bosch powertube refurbished fiets accu

Tijdens het maken van de Refurbished Bosch powertube fiets accuis veiligheid en kwaliteit het belangrijkste gegeven. Tijdens het productieproces wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcheck. Tijdens deze eindcontrole wordt in de fiets getest of alles naar behoren werkt. Nadat deze check met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige laad en ontlaad sessie ingezet waarbij de kwaliteit van de Bosch powertube accu doorlopend nauwkeurig worden gecontroleerd.

Een refurbished e-bike accu is een gebruikte behuizing met daarin een nieuw accupakket. De e-bike accuis geheel door ons opnieuw opgebouwd, voorzien van een gebruikte behuizing maar met een compleet nieuw cellen pakket. Vervolgens uitgebreid getest en nagekeken. Klaar voor weer vele jaren fietsplezier.


Duurzaamheid en voorraad Refurbished Bosch powertube 500 verticaal

Deze tweede batterij Bosch powertube is een uiterst duurzaam product. De e-bike accu behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter vernieuwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fietsaccu. Bij het samenstellen van de refurbished Bosch powertube worden uitsluitend eerste kwaliteit producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld fietsaccucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun te fietsen kilometers met de refurbished als vervangende fietsaccu, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de defecte Bosch powertube.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch powertube 500 verticaal Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!