Facebook Pixel
Bosch Powerpack Frame Accu Refurbished

Bosch Powerpack Frame Accu Refurbished

Bosch Powerpack Frame Accu Refurbished

Fiets merk: Bosch Powerpack
Capaciteit fietsaccu: 400Wh en 500Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

 

Vanaf € 424,95 Normale prijs € 424,95
SKU
Bosch Powerpack Frame Accu Refurbished

Refurbished Bosch Powerpack Frame accu

Refurbished Bosch Powerpack 400 en 500

Uitgevoerd als frame accu, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld  het vervangen van een bestaande Bosch fietsaccu, maar ook goed als eerste, tweede, of reserve fietsaccu in te zetten. De Bosch motoren in combinatie met de Bosch Powerpack Frame accu worden in veel verschillende fietstypes en fietsmerken gebruikt. Is de bestaande accu nog niet versleten, maar is de capaciteit te gering voor de af te leggen afstand, is een Refurbished accu als tweede (wissel) accu een slim idee. Daarnaast is het ook slim om een versleten Bosch 500 accu door een refurbished accu te vervangen, omdat dit, naast duurzamer, ook aanzienlijk goedkoper is. 

Kenmerken Bosch accu frame Refurbished:

De Refurbished Bosch Powerpack 400 is een zeer duurzaam product. De Accubehuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter vernieuwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe Bosch accu. Bij het samenstellen van de refurbished Bosch Powerpacks worden uitsluitend eersteklas materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished Powerpack als tweede accu, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de versleten Bosch Powerpack.

De actieradius van de Refurbished Bosch Powerpack:

De Bosch accu heeft een spanning van 36V en, al naar gelang je keuze, een capaciteit van 482 (500Wh) Wattuur of 418 (400Wh) Wattuur. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de bestaande actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Bosch fiets accu nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel-accu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished accu natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een versleten Bosch Frame accu.

Bosch Frame accu. Redenen om te kiezen voor Refurbished.

Er zijn diverse redenen om te gaan voor een Bosch refurbished product. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de financiële motieven, maar ook het stukje duurzaamheid, kan een reden zijn om een refurbished accu te verkiezen. Een refurbished Bosch e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Bosch accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat je een vertrouwd product krijgt. Gedurende het productieproces van de Bosch refurbished Powerpack is degelijkheid van de refurbished Powerpack de leidraad. Tijdens het productieproces wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcontrole. Tijdens deze eindcontrole wordt in de fiets getest of alles naar wens functioneert. Nadat deze controle met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige laad en ontlaad cyclus ingezet waarbij de prestaties van de Bosch accu doorlopend nauwkeurig worden gemonitord. Daarmee is de kwaliteit en de prestaties van de refurbished Bosch accu het beste gewaarborgd

Service en Garantie, Tweede Bosch Powerpack

Doordat KWS Seuren steevast over de beste en modernste accucellen kan beschikken, dankzij het dealerschap van Samsung en Panasonic, en alleen geroutineerde en gekwalificeerde monteurs in dienst heeft, wordt er standaard een garantie gegeven voor de duur van 2 jaar. Het dealerschap van deze gerenommeerde accu fabrikanten heeft ook tot gevolg dat de gebruikte accucellen rechtstreeks door de fabrikant aan KWS Seuren geleverd worden. Als gevolg van deze praktijk zijn de gemonteerde accucellen “kakelvers” en kan je als klant genieten van de grootst mogelijke levensduur. Er is namelijk geen leeftijdsverlies als gevolg van opslag bij tussenhandel en groothandels. In de loop der jaren zijn duizenden verschillende accu’s door de mensen van KWS Seuren weer in een topconditie gebracht, daardoor is er veel praktische kennis voorhanden, en staan onze medewerkers je graag bij in het beantwoorden van vragen, en het oplossen van E-Bike problemen.

Meer informatie
Type Gebruikt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Powerpack Frame Accu Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!