Facebook Pixel
Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie

Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie

Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie

Fiets merk: Bosch Powerpack, Active en Performance line
Capaciteit fietsaccu: 300Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie

Specificaties Bosch powerpack 300 bagage e-bike accu revisie

De Bosch Powerpack 300 is toepasbaar op de Active Line en Performance Line. Indien uw Bosch fietsaccu niet meer werkt is een Bosch fietsaccu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de e-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Bosch Powerpack 300 accu revisie

De Bosch batterij heeft een nominale spanning van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van10Ah 418Wh of 13,4Ah 482Wh. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Bosch fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bosch fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Bosch accu Active en Performance line revisie

Is de Bosch fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Garantie Bosch powerpack 300 fiets accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Bosch fiets accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde batterij oplossen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!