Facebook Pixel

Babboe Ibo R37

Productbeschrijving

Babboe batterij revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Babboe fiets accu, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de E-bike accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een haperende batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden lader en elektronica grondig bekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.

Actieradius van een Babboe batterij revisie

Kiest u voor een Babboe fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Babboe fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Babboe fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Babboe accurevisie

Is de Babboe accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Problemen van de Babboe fietsaccu

Naarmate de fietsaccu slijt dan kan het zijn dat de Babboe fietsaccu kuren krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die onhaalbaar blijkt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een fietstocht mee op houdt of capituleert bij een ladingspercentage van om en nabij de 40% tot 50%.

Lees Meer

Specificaties

 • Meer informatie
  Output stroom (max) 33,8V
  Merk Babboe
  Toepassing Elektrische fiets
  Geleverde capaciteiten 10Ah
  Voltage 33,8V
  Geïntegreerd achterlicht Nee
  Technologie Li-Ion
  Bevestiging/Plaats accu Bagage
  Aansluiting Plug & play
  Kleur Zwart
  Kies je capaciteit 6.7 Ah 240Wh

Geschikt voor

 • Babboe
  Big-E
  Dog-E
  Curve-E
  Carve-E
  City-E
  Go-E
  Mini-E
  Max-E

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.