Facebook Pixel

Zuchetti

Zucchetti accu revisie

Als jouw Zucchetti robot grasmaaier steeds sneller uitgeput raakt kun je hem door een Zucchetti accu revisie weer nieuwe energie geven. Het verlies aan capaciteit van oplaadbare accu’s in robot grasmaaiers is een normaal verschijnsel. Het is hetzelfde effect als te zien is bij de accu’s in elektrische fietsen, zoals van Gazelle en Sparta. Ze doen het een aantal jaren uitstekend, tot de prestaties ineens sterk terug lopen. Een nieuwe accu aanschaffen lijkt de enige oplossing, maar je kunt ook een Zucchetti accu revisie laten uitvoeren bij KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat is veel goedkoper dan een nieuwe accu.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ideaal gebruik van de accu

Een accu in een Zucchetti robot grasmaaier wordt optimaal gebruikt. Oplaadbare accu’s hebben een lange levensduur als een accu bij elke cyclus volledig wordt opgeladen en daarna weer helemaal wordt ontladen. Bij een robot grasmaaier gaat dat automatisch. Zodra de robotmaaier detecteert dat de accu laag is rijdt hij naar het oplaadstation. Daar wordt de accu opgeladen en dan zal de robot grasmaaier verder gaan met het maaien van het gras. Zo’n cyclus kan ongeveer 1000 keer worden doorlopen. Dan is de accu versleten en moet je een Zucchetti accu revisie laten uitvoeren.

Hoe werkt een Zucchetti accu revisie?

Bij een Zucchetti accu revisie wordt het accupack van de accu opengemaakt. In het accupack zitten oplaadbare cellen en een batterij management systeem. Dat zorgt ervoor dat de accu op de juiste manier wordt opgeladen en ontladen. Het batterij management systeem is dus als het ware de controller van de oplaadbare cellen. Bij een Zucchetti accu revisie worden de versleten oplaadbare cellen vervangen door nieuwe. Het is van groot belang dat die nieuwe cellen goed samenwerken met het batterij management systeem. Bij KWS Seuren Fietsaccu’s is de technische kennis en de meetapparatuur aanwezig om die componenten optimaal op elkaar af te stemmen.

Waarom kiezen voor een Zucchetti accu revisie?

De belangrijkste reden om voor een accu revisie te kiezen in plaats van voor een nieuwe accu is de prijs. Een nieuwe Zucchetti accu kost liefst 300 tot 500 euro. Een Zucchetti accu revisie kost 200 tot 250 euro. Maar er is nog een reden om voor een accu revisie te kiezen. Want de nieuwe cellen die in het bestaande accupack worden gezet zijn kleiner, sterker en minder zwaar dan de cellen in een nieuwe accu. Een robot accumaaier kan na een Zucchetti accu revisie dus een langere tijd gras maaien zonder dat hij hoeft te worden opgeladen.

Zucchetti accu revisie online bestellen

Een accu revisie wordt uitgevoerd in de werkplaats van KWS Seuren. Daar moet je de accu en het oplaadstation via PostNL naartoe opsturen. Een accu revisie is te bestellen via de website. Je selecteert het merk Zucchetti en daarna het model accu dat in jouw robot grasmaaier zit. Na afloop van de bestelling krijg je instructies over hoe je de accu moet opsturen. Na tien dagen is de Zucchetti accu revisie klaar. Daar wordt door KWS Seuren Fietsaccu’s twee jaar garantie op gegeven.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.